... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
michaltt napísal:haha neskoro som dal refresh...tak tak, treba to odvzdusnit a malo by to prestat. ci tam mas bublinu zistis tak ze startnes,nechas nech sa zohreje motor na volnobehu a ked ho budes mat teplotu za polovicou tak pridaj plyn, malo by si to cucnut vodu a schladit.
majdo-dk napísal:ano je to odvzdusnene. odvzdusnovaal som tak ze som otvoril ventli nalial vodu nastartoval a dolieval vodu....pridaval plyn a dolieval vodu pokym nesla voda z odvzdusnovacieho ventilu.potom som to setko zavrel isiel sa previes a po cca 2km sa zasal prehrievat....
ice.blade napísal:zapol si si aj kurenie na maximum pritom ako si odvzdusnoval??? dost dolezite! plus si skontroluj vodnu pumpu ako ti tu spominali...
Kubo320d napísal:takze vodna pumpa vymenena no predpokladam ze v tom to nebude lebo ta stara je ako nova heh lozisko ide lahucko a vrtulka je neposkodena no kamarat mi povedal ze mozem mat spinavy chladic moze byt nieco na tom pravda ze sa mi aj s toho dovodu pehrieva termostat som vylucil lebo nech jazdim kdekolvek a akokolvek tak auto pekne drzi teplotu no ked idem hore kopcom spominane donovaly tak je to na kkt a este v zime musim mat pred chladicom karton aby sa mi vobec zohrial neviem mam preplachnut ten chladic alebo je to kktina