... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: problem so štartovaním 320d 110kw

Štvrtok, 28. Novembra 2013, 19:02

lovec31 napísal:
no motor bol letny...a aku penetraciu mas na mysli?

ci si tam dal nejaky sajrajt aby to uvolnilo

fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 28. Novembra 2013, 19:09

motor musí byť trošku zohriaty aby to šlo von ľahko, pri nahadzovaní je dobré natrieť medenou vazelínou aby sa nezapiekli

lovec31
Auto: bmw 330d 150kw
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 28. Novembra 2013, 19:20

PeqpeK napísal:

ci si tam dal nejaky sajrajt aby to uvolnilo[
trochu VD-cka som dal...ale to bol iba jeden z krokov akym sa to davalo von..a tie by som nechcel rozoberat ...:-)))

djmetla
Kraj: Košický

Nedeľa, 1. Decembra 2013, 20:16

Páni potrebujem poradiť kde sa nachádza tá RJ žhavenia? Je dostupná po otvorení kapoty? Auto mi nechce naskočiť kontrolka žhavenia svieti cca 1sek. menil som pred 2 mesiacmi all žhaviče kôli chybe že nefunguje 1 žhavič. Prišla zima a auto trápim štartovaním! Batéria je v poriadku

Bruti
Auto: E70 X5 3.0 SD
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 1. Decembra 2013, 20:22

djmetla napísal:
Páni potrebujem poradiť kde sa nachádza tá RJ žhavenia? Je dostupná po otvorení kapoty? Auto mi nechce naskočiť kontrolka žhavenia svieti cca 1sek. menil som pred 2 mesiacmi all žhaviče kôli chybe že nefunguje 1 žhavič. Prišla zima a auto trápim štartovaním! Batéria je v poriadku

mne tiez po vymene vsetkych zhavicov ukazuje, ze bud nie je signal alebo nieco podobne :D

ale zatial co tu bola zima -8,5 tak chytilo hned...uvidime... v aute od predchadzajuceho majitela som nasiel staru RJ zhavenia tak sa na to mrknem ci netreba len pripajkovat studene spoje :)

djmetla
Kraj: Košický

Nedeľa, 1. Decembra 2013, 20:30

Bruti napísal:

mne tiez po vymene vsetkych zhavicov ukazuje, ze bud nie je signal alebo nieco podobne :D

ale zatial co tu bola zima -8,5 tak chytilo hned...uvidime... v aute od predchadzajuceho majitela som nasiel staru RJ zhavenia tak sa na to mrknem ci netreba len pripajkovat studene spoje :)

To tiež poteší. Ja nemám problém objednám hneď novú RJ žhavenia len ani za boha neviem kde sa tá škatuľka v motorovom priestore nachádza. A stým potrebujem poradiť na ETK je síce napísané číslo dielu no nieje tam znázornené umiestnenie tej škatule v motori

Bruti
Auto: E70 X5 3.0 SD
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 1. Decembra 2013, 20:35

djmetla napísal:

To tiež poteší. Ja nemám problém objednám hneď novú RJ žhavenia len ani za boha neviem kde sa tá škatuľka v motorovom priestore nachádza. A stým potrebujem poradiť na ETK je síce napísané číslo dielu no nieje tam znázornené umiestnenie tej škatule v motori

co ostatní vraveli, tak vraj odspodu sa k tomu dostanes na tej strane kde mas servo cerpadlo, olejovy filter a atd.. takze na lavej strane motora odspodu

kingpyn
Autor témy
Auto: BMW 320d
Kraj: Trenčiansky

Re: problem so štartovaním 320d 110kw - VYRIEŠENÉ

Štvrtok, 19. Decembra 2013, 15:59

No takže až teraz som sa sem dostal, kúpil som RJ žhavenia... najlepší prístup k tomu bol zo spodu vľavo od prevodovky /stojím chrbtom k zadku/ .. vymenil som to.. auto stále naprd štartovalo ale už menej kašlalo.. potom som si zmeral batériu... škoda že ma to nenapadlo skorej a pri štartovaní kleslo napätie na 9 V ... po výmene batérie s 740 štartovacím prúdom v -5 C auto štartuje na brnk.. takže problém vyriešený

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní