... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
svanto66 napísal:Tak radio stale neopravene..mam tam pravdepodobne zly procesor a PetoK mi to nechcel rozoberat..viete este o niekom inom kto sa tym zaobera?? pocul som o jednom chlapikovy z Madarska..ma s nim niekto skusenosti popripade kontakt?
PetoK napísal:
Pre upresnenie,radio som skusil poriesit, ale je tam poskodeny MCU a kedze je aj displej KO /znama chyba s blednucimi pixelmi, na ktore neexistuje fix/, oprava je 100% nerentabilna. Samotny PCB panelu je zataveny takymi plastovymi naliatkami, takze som to nechcel rozoberat,az sa to cele nerozpadne... DSP procesor a drivery LCD su urobene hybridnou technikou, takze oprava nemozna... o nikom kto by toto zvladol, neviem... jednoduchsie bude zohnat ine radio.
PetoK napísal:To je pravda, ale ja to rozbeham, mam na to special liecive kabliky... ziadne DISABLED sa u mna nekona...
Falcon napísal:Nie, žiadne odblokovanie apod. - DISABLED znamená, že rádio nevidí zbernicu (u E46 je to cez K-bus). Nemáš náhodou aj iné trable, napr. smerovky sa nezobrazujú na prístrojovke hoci blikajú apod.? V konektore rádia sa pozri, či nechýba tenký vodič bielo-červený so žltými bodkami.
PetoK napísal:Ak mas vela zbytocnych penazi, chod kludne aj do BMW... ak nie najdi si niekoho co tomu rozumie