... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Quicker
Autor témy
Auto: E46 320d touring
Kraj: Banskobystrický

Problém s budíkmi po zmoknutí interiéru

Pondelok, 25. Augusta 2014, 21:58

Caute chlapci...
Vcera som si v noci nechal na aute otvorene okno spolujazdca. V noci paradne sprchlo takze rano som nasiel vo dverach a aj na spolujazdcovej strane peknu mlaku. Problem nastal ked som nastartoval auto, zapol svetla no budiky nesvietili, nefungovali rucicky teplota motora, tachometer, otackomer, palivo a ani palubny PC. Svietia mi jedine kontrolky ABS ktora klasicky zhasne a airbag spolujazda (chybna podlozka stary problem)....snazil som sa popozerat poistky s tym suvisiace no vsetky su v poriadku. Tipujem to na nejaky zaoxidovany kontakt kedze vo vnutri bola velka vlhkost. Vedeli by ste mi prosim Vas poradit ktorym smerom sa v oprave uberat?
Dakujem za kazdu radu
Auto je E46 320d 110kw

6kamil6
Auto: G01 20d
Kraj: Nitriansky

Re: Problém s budíkmi po zmoknutí interiéru

Štvrtok, 28. Augusta 2014, 09:47

Quicker napísal:
Caute chlapci...
Vcera som si v noci nechal na aute otvorene okno spolujazdca. V noci paradne sprchlo takze rano som nasiel vo dverach a aj na spolujazdcovej strane peknu mlaku. Problem nastal ked som nastartoval auto, zapol svetla no budiky nesvietili, nefungovali rucicky teplota motora, tachometer, otackomer, palivo a ani palubny PC. Svietia mi jedine kontrolky ABS ktora klasicky zhasne a airbag spolujazda (chybna podlozka stary problem)....snazil som sa popozerat poistky s tym suvisiace no vsetky su v poriadku. Tipujem to na nejaky zaoxidovany kontakt kedze vo vnutri bola velka vlhkost. Vedeli by ste mi prosim Vas poradit ktorym smerom sa v oprave uberat?
Dakujem za kazdu radu
Auto je E46 320d 110kw

Sikula...
Na tom malom panely kde zapinas svetla mas male kolecko cim regulujes silu osvetlenia palubovky, lista dolu, vyber cely ten panel skus ho riadne vysusit a taktiez by nebolo odveci pozriet poistku osvetlenia palubovky :bmwball:
BMW G01

ex: BMW f31 110kw
BMW e87 89kw
BMW e46 110kw

Quicker
Autor témy
Auto: E46 320d touring
Kraj: Banskobystrický

Re: Problém s budíkmi po zmoknutí interiéru

Štvrtok, 28. Augusta 2014, 20:12

Tak dnes som sa na to siel znovu pozriet a problem sa opravil sam :-D Budik ide svieti tacho aj rucicky neviem co tam navlhlo ale opravilo sa to samo, ked to vyschlo :-D. Ale aj tak dakujem za pomoc :thumbup:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 18 neregistrovaných