... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
tibie
Auto: BMW e46 320d 110kw
Kraj: Trnavský

Re: PREVODOVKA?

Nedeľa, 11. Novembra 2012, 20:20

lovec31 napísal:
ale ak to bude homo klb tak sa predsa pohne...je to Xd...napr pri golfe synchro...dala sa a 1 puk...predny homo klb v prdeli...1,2,3,4,5 islo auto iba na zadnom nahone...normalne sme do garaze prisli...ale na R sa auto nepohlo...zrejme na synchre ked je R tak ide iba predok.... cize ratam s tym ze keby to bol klb tak sa v pohode pohne....ci?

Neviem ... nevidím že by napísal že to je XD, nenapísal ani o jaký tip BMW sa jedná, v popise má síce 330XD ale nemusí to byť konkrétne to vozidlo :P

Užívateľov profilový obrázok
lovec31
Auto: bmw 330d 150kw
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 11. Novembra 2012, 20:21

lovec31 napísal:
ale ak to bude homo klb tak sa predsa pohne...je to Xd...napr pri golfe synchro...dala sa a 1 puk...predny homo klb v prdeli...1,2,3,4,5 islo auto iba na zadnom nahone...normalne sme do garaze prisli...ale na R sa auto nepohlo...zrejme na synchre ked je R tak ide iba predok.... cize ratam s tym ze keby to bol klb tak sa v pohode pohne....ci?

a nic ti nesmrdi? ak ti nevracia lamelu tak ze stale zostava v polohe ze je vytlacena...moze byt zlomena nejaka strunka bud na lamele alebo na pritlacnom...

Piotro
Autor témy
Auto: BMW 330xd E46
Kraj: Košický

Nedeľa, 11. Novembra 2012, 21:46

lovec31 napísal:

a nic ti nesmrdi? ak ti nevracia lamelu tak ze stale zostava v polohe ze je vytlacena...moze byt zlomena nejaka strunka bud na lamele alebo na pritlacnom...

Je to 330XD! Tiež si myslím, že by išli aspoň predné kolesá alebo zadné. Nesmrdí nič.
Zajtra skontrolujem kardan, ak sa mi podarí vliezť pod auto. Dúfam, že ma kamoš neprejde. Ale pochybujem, že sa pod auto dostanem. Ak ho dám na zdvihák tiež by som tam nerad pchal hlavu hlavne keď máme odskúšať auto so zaradenou rýchlosťou. Rád by som mal ešte taký ksicht ako mám nie roztlačený na asfalte.

Neviem, či si vôbec takto nejak poradím. Trebalo by ho odviezť na normálny zdvihák no ťahať auto sem a tam po košiciach nieje žiadna zábava. Hlavne ked ide len o to aby som sa pozrel, či sa točí kardaň.

Momentálne som ešte aj bez práce, takže som s financiami úplne v prdeli.

Piotro
Autor témy
Auto: BMW 330xd E46
Kraj: Košický

Štvrtok, 3. Januára 2013, 12:29

Chlapi, takže bola to vyskočená poloos! Ako sa to stalo a prečo ani servisák nevedel presne povedať ale mal som tam obrúsenú sponu, ktorú vymenil a uvidíme do kedy to vydrží.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní