... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

bado
Auto: bmw 320d e46
Kraj: Žilinský

Re: Presmyknutie a cudny zvuk z predu auta pri prudkom start

Piatok, 1. Februára 2013, 14:16

Nadro ma pravdu aj ja som toho nazoru co on :wink:

Mozno pre niekoho 320d 150koni je auto do obchodu na rohliky :smile:

Užívateľov profilový obrázok
nadro
Auto: BMW E46 320 touring

Piatok, 1. Februára 2013, 14:39

Dakujem bado. A keď budem chcieť chodiť do obchodu na rohlíky tak si tam zájdem peši :smile:
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

BrunoSoprano

Piatok, 8. Februára 2013, 14:57

platano napísal:
Ahojte, mam 330xd 135kw manual upravene chipom na 180kw, videl som ze uz sa tu tato tema z casti riesila ale prosim vas ak ma niekto viac informacii bol by som rad. Moj problem je ze pri prudkej akceleracii z miesta na jednotke ked dosiahne motor zhruba 3-3,5 tisica otacok niekedy az pri 4 akokedy tak sa ozve take zachrcanie alebo presmyknutie z prednej casti auta na soferovej cize lavej strane. Spociatku som si myslel ze to presmykne predne lave koleso ale nie. Neviem vobec prist na to co by to mohlo byt a robi to len na jednotke a ked dam plny kotol. Auto mam chipnute motor ide ale ako hodinky inak. Pri inych stupnoch to nerobi len fakt pri tomto ked tomu riadne pridam co to da a necham ho ist do otacok tak ako keby tam nieco peskoci par krat len a potom sa chyti a pokracuje hore do otacok uz normalne. Pride mi to ako keby sa to stalo ked dosiahne maximalny vykon na prvom stupni. Spolujazdec si to ani nevsimne len ja to pocujem a mierne aj citim ale fakt jemne len.

Dakujem vopred

-no vidíš,keby ho dáš načipovať na 250kW ,tak by ti prešmikovalo aj na dvojke a ešte by ti aj trojka prepískla :D , musíš ísť za tým,kto ti ho čipoval, keby má rozum určite ti to nenachipuje zo 135kw na 180kw... podla mna bude presne chyba niekde tam. Vyskúšaj mu dať ešte plné bomby s vypatým dsc,či to bude robiť

platano
Autor témy
Auto: bmw 330xd e46

Nedeľa, 24. Februára 2013, 23:16

Zdravim, dal som dnes vymenit oleje v prednom a zadnom diferenciali a rozvodovke. Problem vyrieseny! Neuveritelne ale hned po vymene sme sa boli so servisakom previezt s tym ze som skusil tri starty z miesta na plny kotol a auto ide krasne. Co sa tyka olejov v diferencialoch nebol na pohlad zniceny ale z rovodovky vytiekol poriadne husty a uplne cierny bordel a bolo ho tam len asi tretina z mnozstva ktore tam ma byt. Odporucam kazdemu kto ma 330xd aby cim skor tieto naplne vymenil. Naplne som dal podla win cisla original z bavarie

thrash
Kraj: Košický

Pondelok, 1. Júla 2013, 19:23

platano napísal:
nadro, keby si trochu cital vsimol by si si ze som pisal ze mam 330xd alebo potom ak nevies co znamena xd tak to je 4x4 :) a vies prave preto som si kupoval 330xd a nie 320d ako pozeram ze mas ty aby som sa na tom aute mohol sem-tam aj poriadne odviezt pripadne s niekym dat sprint atd... Neviem co splietas so spotrebou ale nemyslim si ze ludia co davaju cipovat 330xd tak je to z dovodu spotreby a ked hej tak im radim nech si kupia 320 ked si nemozu priplatit za krasny zvuk 6valca...a inak nikde som nepisal ze stale jazdim pri rozbiehani do 4000 otacok ale tak zavist z toho ked ta obiehaju ti s vacsim motorom ti zakryla zbytok mojho prispevku lebo ja som sa pytal ze ci nevie niekto poradit ze cim to moze byt lebo som si to vsimol ze mi to spravi ale aj to len niekedy a nie navod na jazdenie od niekoho kto si kupil auto na nakupy :) a co sa tyka tej vety ze viac veci na vymenu ma caka tak na aute som najazdil cca 50 tis km a nemenil som tam nic co nie su bezne veci s ktorymi sa pocita a auto mam na to aby som mal z neho radost a nie aby som rozmyslal co vsetko mi odide ked pridam plyn, za radost sa plati a s tym sa pocita :) ale aj tak diky za tvoju odpoved

iba ta trosku opupravim : "Neviem co splietas so spotrebou ale nemyslim si ze ludia co davaju cipovat 330xd tak je to z dovodu spotreby a ked hej tak im radim nech si kupia 320 ked si nemozu priplatit za krasny zvuk 6valca.." aj 320 je 6 valec :):)

Noro 320
Auto: BMW 320i
Kraj: Nitriansky

Utorok, 2. Júla 2013, 08:59

320 je 6 valec ale nie v nafte.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 3 neregistrovaní