... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
kouBaMW
Auto: pár rezavých ešusů
Kraj: Zahraničie

Re: presedlanie z 320d na 330i

Streda, 19. Októbra 2011, 11:09

kdyz ti prijde 330i moc tak bez do 323i (2.5), 320i je tragedie a taky se ti potom bude blbe prodavat

Bawaria
Auto: 320d e46 100kw
Kraj: Trnavský

Re: presedlanie z 320d na 330i

Streda, 19. Októbra 2011, 23:38

SnipE_88 napísal:
spotreba ti stupne ale naklady na udrzbu ti klesnu. Do benzinaka kupis raz za 60 000km sviecky sem tam vzduchovy filter (je lacnejsi ako na diesela) raz rocne olej (takisto lacnejsi ako na diesela) a to je asi tak vsetko. ze bude zrat olej no neviem neviem moja 328i od vymeny po vymenu nespapa oleja ani trochu. 330i mi trosicku spapa ale dolievat od vymeny po vymenu nemusim len vidno ze z maxima klesne medzi ciarky.

za to ked ti na dieseli odide turbo - a to ver mi ze ti raz odide. tak jeho cena ta nepotesi a moznoze ti dorovna aj spotrebu :twisted:
potom za nejaky cas odide vstrekovacie cerpadlo ktoreho cena je tiez velmi zaujimava. Nakoniec sa odporucaju vstrekovace a to ta uz to auto bude stat daleko viac ako je cena celej 330i
odhliadnuc od faktu ze ked sa uz 320d 100kw raz zacne srat tak nevie kedy dost.

tieto dva auta maju nieco spolocne ked do nich sadnes a das plny kotol na oboch sa stanu tri veci:
320D
zacne hrkat a pomali sa tahat do predu
vytlaci zo seba kopec cierneho dymu
ludia okolo sa zacnu usmievat

330i
akceleracia ti vyrazi dych
motor zacne spievat tak nadhernu pesnicku ze sa vsetci budu za tebou uznanlivo otacat
budes hrdy na to ze vlastnis tzv "malu M3ku"

ospravedlnujem sa ale nechal som sa uniest :wink:

opísal si to pekne =D>

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní