... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Radler
Autor témy
Auto: BMW 530xd
Kraj: Trenčiansky

Prasknuty krizovy srob na expanznej nadobe

Utorok, 25. Júna 2013, 08:19

Zdravim vsetkych fanusikov BMW

Moj problem spociva v tom, ze mi praskol krizovy srob na vrchu expanznej nadoby ktory som nahradil docasne klasickym srobom. Voda netecie zatial drzi. Otazka znie mozem na tom jazdit? Nemoze sa nieco pretlakovat? Dakujem

Flasho
Auto: e60 545iA e46 330iA
Kraj: Bratislavský

Re: Prasknuty krizovy srob na expanznej nadobe

Utorok, 25. Júna 2013, 13:46

Jasné, že môžeš jazdiť, tá skutka slúži len na odvzdušňovanie chladiaceho systému, čiže pokiaľ ti tade netlačí vodu, tak buď rád :thumbup:

Radler napísal:
Zdravim vsetkych fanusikov BMW

Moj problem spociva v tom, ze mi praskol krizovy srob na vrchu expanznej nadoby ktory som nahradil docasne klasickym srobom. Voda netecie zatial drzi. Otazka znie mozem na tom jazdit? Nemoze sa nieco pretlakovat? Dakujem
Oprava BMW Riešenie a odstránovanie elektronických, či mechanických závad, takisto ponúkam aj ND za bezkonkurenčné ceny.
Recenzie o mne: bmw3-e46/flasho-super-odbornik-dakujem-t78793.html
Tel.č. +421918113450

michaltt
Kraj: Košický

Utorok, 25. Júna 2013, 17:23

Ja som mal jeden cas kovovy. Plastove zvyknu praskat ked maju svoj vek. Bud sa rozstiepi alebo odtrhnes hlavicku a zavit ti ostane dnu.
Kup novy v autokelly za par centov a rano, ked budes mat studene auto, tak ho prehod.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

Radler
Autor témy
Auto: BMW 530xd
Kraj: Trenčiansky

Streda, 26. Júna 2013, 06:57

Super dakujem za rady :mrgreen:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných