Sobota, 4. Augusta 2012, 19:39
Vsetkych Vas tu zdravim.
Vela casu som stravil na vasom fore, nakolko som si pred casom kupil e46 330xd touring, r.v. 2002 (facelift), 5 stupnovy automat.
Spustu rad a informacii som cerpal aj z rohto fora, za co vam vsetkym patri moje podakovanie, hoci som sa nikdy nic nepytal, ina som cital. Ale teraz nastava cas aj pre moju otazku.
A sice, vzhladom na fakt, ze idem menit motorovy olej a podobne naplne, tak sa vas hned opytam, ci mate (ak ano tak ake) skusenosti s pouzitim roznych pripravkov od firmy pro tec. Moje osobne skusenosti s uvedenyni produktami konkretne vo vozidle AR 156 1.9JTDM boli perfektne. Daval som pripravok na precistenie vstrekov commonrailu ako aj oil boost do oleja pri jeho vymene. Auto islo o poznanie tichsie, malo neskutocnu spotrebu vdaka oil boostu a podobne. Mimochodom Alfa mala 184ris km bez knizky a nechapal som,ako to auto islo.spotreba 5,5. Nikdy som nemal nad 6 litrov. Ani v zime.
Preto by som z vlastnej skusenosti chcel pouzit minimalne 3 vyrobky od danej firmy. Len chcem vediet vase skusenosti s motormi bmw.
Dakujem za vase rady, postrehy a skusenosti.
E90 330xd M6 M57D30 - 3,00l (170kW), r.v. 04/2006 ......príbeh......Ex: 330xd AT, 2003, combi, facelift
Ex: Alfa Romeo 156, 1.9JTDm, 103kw/140PS