... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Pietro330d
Auto: BMW 330xd 135KW
Kraj: Košický

Re: poskriabany interier

Pondelok, 25. Júla 2011, 22:07

Caute, tak dostal som aj ponuku od kamosov z RM audia: este na predchadzajuce auto ale jednalo o exterier (prednu kapotu a pod.) http://www.hudbadoauta.sk/infusions/pic ... album_id=3

ale teraz ked som to zbadal tu ako si pekne zmodernizoval interier tak onedlho sa pustim aj ja do toho :thumbup: folia kupena :D uz len demontovat a pustat sa do toho :wink: (este musim si niekde najst ako sa demontuju listy aby som nic neposkodil :roll: )
PIETRO 330XD 135 KW Touring Titan Silver Metallic

Kubo320d
Auto: BMW 323CI :-)
Kraj: Žilinský

Utorok, 26. Júla 2011, 14:21

listy uplne jednoducho staci ich ,,vytrhnut,, je to uchytenie ako klinec v doske staci len podpacit neakym vhodnym predmetom ja som to v pohode dal plochym srobovakom no ak sa az moc bojis tak si ho oblep paskou a jednoducho ako ked vypacujes dosku z neakeho tramu tak to podpacis ide to lahko a mam tusak ze tam nieje ani co zlomit jedine si daj pozor ako sa listy prekryvaju no pristrojovku zacni s pravej strany dolava ak sa nemylim neboj je to v pohodicke a tiez nad takym niecim rozmyslam len mam tmavy interier a zaniklo by to viem ze su aj sive a ine farby no neviem ci by to bolo take pekne no ak by mal niekto strieborne listy v peknom stave a chcel by ich polepit foliou prosim ozvyte sa mi ja zhanam strieborne a ja by som dal na vymenu moje tmave chcem mat aspon neaky kontrast v interiery ked uz mam vsetko tmave dakujem :wink:

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Utorok, 26. Júla 2011, 14:58

ak davas listy dole na E46 tak ti odporucam stredny plochy srobovak, spicku si zabal do reflexnej vesty aby si si neposkriabal palubovku ani listu a zacni z pravej strany od spolujazdcovych dvier vypacovat listu takym sposobom ze si srobovak das na listu z dola pripadne z boku od dvier... postupne vypacujes srobovakom smerom k stredovemu stlpiku... rukou to rob opatrne, mozes si nejaky kolik urvat alebo prasknut umelu kravinu v palubovke co to drzi... na hlinnikovych listach sa koliky daju vysrobovat a nasrobovat nove... neni to tazke len to chce cvik a aspon akotak vediet kde su koliky, kam treba zapacit

Pietro330d
Auto: BMW 330xd 135KW
Kraj: Košický

Štvrtok, 28. Júla 2011, 23:10

vdaka uz som predtym checkol nejaky anglicky navod .. jj dobre si to opisal jedna lista cca.2 hodky nie je to take jednoduche s tou foliou nebude to profesionalne ale tak na pohlad celkom fajn a super to vylepsuje vzhlad interieru je to pecka :thumbup: povodne su takej nevyraznej farby zanikaju tam a este ked su poskrabane [-(
PIETRO 330XD 135 KW Touring Titan Silver Metallic

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných