... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
ludacris1212 napísal:Mne staci aj ta 320d 99 alebo 318i zalezi v akom stave kupim a ked sa nebudem vedet rozhodnut kupim 530d to je nezmar to je ozaj ze masina...
Avenger napísal:ty chces 46 za 3300??? ty si asi samovrah.....skus aspon pozret 320i alebo posetri na 110kw 320d ...lebo tds alebo 318i alebo 100kw 320d su uplne picoviny....a nemysli si ,ze za 3300 kupis auto o ktore bolo starane to by si musel mat fakt stastie....
Euronimos napísal:Ak 318i, tak určite po roku 2003, keď došlo k zlepšeniu dynamiky a modernizovaná 318i dostala motor s výkonom 105 kW. Motor N46B20 sa dával v začiatkoch aj do E90,
(ak sa nemýlim). Ale ak sa mýlim, tak článok v ktorom som to čítal musel písať nejaký kretén. Na mojom od roku 11/2004 odišiel snímač kľuky pred rokom a na začiatku tohto roka separátor oleja. Inak vykonávať klasický servisný interval, ktorý sa opakuje a po jeho zanedbaní nastávajú zvyčajne problémy. No a treba rátať aj s výmenou sviečok po 100 tis/km, po istom čase silentbloky, tyčky stabilizátora atď. Normálne veci.
Ako budeš jazdíť, tak aj to auto bude vyzerať.
Aj BMW je len človek a aj ono má veci, ktoré môžu odísť nečakane. Preto treba k výberu jazdeného auta pristupovať zodpovedne. BMW si kupuješ pre rados z jazdy a nie aby si neskôr nadával aké je to chujovaté auto a aké su drahé ND.
PS: BMW za také peniaze? Môj kolega z práce ma bicykel za 3500 eur.
PS2: Niekde tu na fóre som čítal, že autá dovezené z Talianska nestoja za veľa.