... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

lukinko034
Autor témy
Auto: E46 316i '99
Kraj: Žilinský

POMOC SURNE!!! FSW_PSW.TRC z PDC.C02

Piatok, 6. Marca 2015, 17:03

Bol by niekto ochotny a vyhodil sem vycitane fswpsw z pdc.c02 ? Mam sedan, senzory iba vzadu. Ked som kupil auto senzory neboli a pipalo vzdy po zaradeni spiatocky chyba tak som to vtedy nejak umlcal ale teraz ani za boha neviem zistit ako. Bol by som povdacny za rychle reakcie lebo auto sa ma zajtra predavat a chxem nech to ide ked uz som tolko penazi dal za origo cidla. Dik

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: POMOC SURNE!!! FSW_PSW.TRC z PDC.C02

Piatok, 6. Marca 2015, 17:18

lukinko034 napísal:
Bol by niekto ochotny a vyhodil sem vycitane fswpsw z pdc.c02 ? Mam sedan, senzory iba vzadu. Ked som kupil auto senzory neboli a pipalo vzdy po zaradeni spiatocky chyba tak som to vtedy nejak umlcal ale teraz ani za boha neviem zistit ako. Bol by som povdacny za rychle reakcie lebo auto sa ma zajtra predavat a chxem nech to ide ked uz som tolko penazi dal za origo cidla. Dik

prekoduj to s prazdnym .MAN a budes to mat v defaulte

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: POMOC SURNE!!! FSW_PSW.TRC z PDC.C02

Štvrtok, 12. Marca 2015, 22:02

nieje najspravnejsi postup, ako vytiahnes info z lsz alebo ews alebo ike, nasledne si vyber pdc jednotku a tak ju nakoduj
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných