... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
kubo323ci
Auto: e46 323ci
Kraj: Žilinský

Re: Pokazeny zamok na dverach - ako sa vlamat do vlastneho a

Nedeľa, 23. Februára 2014, 21:06

existuje taka vec ze opravna sada zamkov dveri predava to jeden cech na ceskom fore treba pohladat stoji to tucim 20e alebo 30? uz si nepametam no vymena ak si sikovny tak si to spravis aj sam no ak nie radsej to zver niekomu co je mechanicky zdatnejsi lebo su tam pruzinky a material je akasi zliatina takze co sa pevnosti tyka tak nic moc no da sa to vymenit ja som to mal vymenene za cca 15-20min. Po otvoreni by som hned vymenil baterku v kluci naprogramoval a zamok vo dverach pouzival iba ako nutne riesenie.

scenario
Auto: e46
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 23. Februára 2014, 23:27

siginigin
Autor témy
Auto: E46 320D, 2001
Kraj: Trenčiansky

Streda, 26. Februára 2014, 18:48

Nazdar, podarilo sa mi vymenit baterku v DO a uz nemusim chodit cez kufor :)
ale stale by som rad vedel, co s tym pokazenym zamkom. da sa to nejako rozobrat? alebo treba kupit novy? a kolko to stoji?

dikes za rady

scenario
Auto: e46
Kraj: Nitriansky

Streda, 26. Februára 2014, 19:56

siginigin napísal:
Nazdar, podarilo sa mi vymenit baterku v DO a uz nemusim chodit cez kufor :)
ale stale by som rad vedel, co s tym pokazenym zamkom. da sa to nejako rozobrat? alebo treba kupit novy? a kolko to stoji?

dikes za rady

Sorry, tie prispevky aj citas ? Hned nad tymto tvojim prispevkom som ti dal link, kde to mozes kupit, aj co to stoji .

Gallardo
Auto: BMW E46 328i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 2. Apríla 2014, 08:03

Pani, mam trosku iny problem.
Kluc mi ide do zamky velmi tazko zasunut a potom s nim neotocim ani o milimeter.
Moze to byt len pokazeny zamok alebo niekto menil zamok vo dverach a kluc jednoducho nepasuje?
Chcem to vyriesit, aby sa mi nestalo nieco podobne, ked sa vybije alebo pokazi dialkove.
BMW E46 328i M52TUB28 Sienarot II
BMW E46 320d M47 Cosmosschwarz - EX

drnder
Auto: E46 330XD Exclusive
Kraj: Prešovský

Piatok, 9. Januára 2015, 22:14

Možno že je len zámok zasolený, špinavý a tým pádom ide kľúčik dnu veľmi ťažko a nemusí ísť zatlačiť úplne do konca zámku a tým pádom nejde kľúčom otočiť. Stalo sa mi to na SEAT Alhambra. Nastriekaj do zámku poriadne WD-40, nechaj pôsobiť hodinu, nastriekaj zas a skús či pôjde zámok ľahšie. Ak nie tak vyber zámkovú vložku a nechaj ju cez noc stáť vo WD-40 mala by povoliť. Ak to nepomôže tak máš zrejme menenú vložku zámku a kľúč nepasuje.

Gallardo napísal:
Pani, mam trosku iny problem.
Kluc mi ide do zamky velmi tazko zasunut a potom s nim neotocim ani o milimeter.
Moze to byt len pokazeny zamok alebo niekto menil zamok vo dverach a kluc jednoducho nepasuje?
Chcem to vyriesit, aby sa mi nestalo nieco podobne, ked sa vybije alebo pokazi dialkove.
E34 520i Limousine
Volkswagen Sharan 1,9TDi Special
E46 330XD Exclusive edition individual

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní