... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
fishbone napísal:No ono to vypada straaasne jednoducho, ale.. Ja som mal tento problem pri zadnych dverach, objednal som kocku, lanka aj kolecko (cievku) nakolko. po prekonani viacerych problemov cele moje usilie skoncilo na tom ze nove lanka boli kratsie a nedali sa natiahnut a napnut do spravnej polohy... takze aj tak musim kupit cely mechanizmus (novy origo cca 80 pozity 50) lebo uz nato nemam nervy... treba si zvazit ci sa oplati s tym drbkat alebo zvolit drahsiu cestu ale so zarucenym vysledkom.
a inac oplati sa nastriekat do vodiacich kolajniciek silikonovy olej resp trosicku namazat tesnenie okolo okna, pretoze cim lahsie sa okno hybe tak tym je mensia sanca ze sa toto stane...napr. mne ide okno tak tazko ze 2 mesiace co to mam pokazene to drzi len trenim v tom tesneni ...
BMino napísal:ja som dnes nahodil novy mechanizmus na predne okno, original polskysedi presne a okno chodi super
BMino napísal:zadnu som robil s opravnou sadou, tie lanka bol problem napnut... ale slo to
viktorko22 napísal:
za kolko si ho kupil ? z allegra ? inak blba otazka soferva strana je prava ci lava ?
fishbone napísal:
no slo by to aj mne ale 1.5cm lanka proste chybalo. (rozdiel oproti povodnemu pozuchvanemu a novemu bol prave 1.5cm) . konieckoncou pomahal mi s tym chalan ktory to sebe urobil ale u mna to proste neslo...
chico69 napísal:ten mechanizmus keď objednám, tak už príde s navinutými lankami na to koliesko ?
takže sa neoplatí zháňať niekde lanko a serkať sa s tým ? dá sa vôbec niekde kúpiť iba to lanko ? keby to bolo za výhodnú cenu, tak by som tomu dal šancu..