... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Re: piskanie od klíma kompressora,

Štvrtok, 16. Októbra 2014, 06:43

Booooha.... kupil si BMW a nemas 80e na vsetky kladky s remenom? Si snad delas kozy.... Dobre tak kilo..... Ale aj tak.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

norbess
Autor témy
Auto: BMW 330d e46 FL
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 16. Októbra 2014, 09:46

Maco napísal:
Booooha.... kupil si BMW a nemas 80e na vsetky kladky s remenom? Si snad delas kozy.... Dobre tak kilo..... Ale aj tak.

noo boooha strasne nieco vsak :O kupil som bmw a nemam ani na vymenu remena s kladkou. no co teraz spravim, 22 rokov mam a som nezamestnany momentalne a nasetril som si na moje tretie bmw, ty si ake auto mal v 22 rokoch naco ti rodicia nedali ani halier, ? :) pochval sa uz

Majo
Auto: e36 328iA LPG

Štvrtok, 16. Októbra 2014, 11:24

tym chcel kolega zrejme naznacit, ze ked nieco kupujem, tak uvazujem aj o tom, co to bude vyzadovat dalej. Keby si bol kupil namiesto e46 napr e36, ostalo by Ti aj na kvalitny servis a nemusel by si riesit kraviny. A keby takto rozmyslali viaceri, nejazdili by nam tu po cestach vydojene mrdky, co len cakaju, kde sa rozsypu...

A v 22 som mal Zigulaka, ale aspon som mal novy klinovy remen :lol:

Wanted
Auto: 5 metrova pi*ovina
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 16. Októbra 2014, 12:29

Hmmm ja 22 mam a momentalne si davam dokopy 750iL, u rodicov nezijem a popri tom som student VS, cize frajera tu sekat nemusis nie si jediny kto vie zarobit ake take prachy. E46 3,0d nie je ziadna luxusna kara. Ked nemas na banany nekupuj si opicu, chalani ti dobre radia vymen to cele a mas na dlhsiu dobu pokoj. Alebo to predaj kup rodicom a frajerke nieco pekne a sebe elektricenku na rok a mas po problemoch, zena aj rodicia ta budu milovat a ty budes mat o jeden problem menej :)
E60 https://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/lci-edition-t121863.html
E32 DC58865
ex: E30 M20B20
Yo´ mama is so fat, when she walked by the TV, I missed 3 episodes!...

Maco

Štvrtok, 16. Októbra 2014, 12:34

Zhodou okolnosti mam tiez 22. V 18ich som si kupil moje prva auto, E39 530dA Touring a rodic mi nedal nic. V januari som si kupil X5 4,4i a rodic mi nedal nic. V auguste som si kupil E91 320d touring LCI a rodic mi nedal nic. Teraz predavam X5. Kupil som este jedno auto. Jaaj a v aprili som kupil auto aj mame a nedala mi nic... A pracujem. Takze sa to da :) Kazde auto co som kupil sa hned na prvom servise vymienalo vsetko co bolo potreba.....
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Štvrtok, 16. Októbra 2014, 15:12

kto si čo kúpi je jeho osobná vec, ale nech sa každý naťahuje len pokiaľ mu perina siaha,
niektorý si kupujeme autá ak máme finančnú rezervu na iné výdavky, niektorý zas kupujú tak že majú príklad 4litre tak pozerajú autá za 4500 a potom to na mieste zjednávajú na 3900 aby ostalo 60 na prepis a 40 na naftu
len škoda že niekedy takto tie autá vystriedajú za krátky čas aj niekoľkých majiteľov a kým sa dostanú do rúk normálnych ľudí tak im už nestačí len bežný servis . . .
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Martin540
Auto: V8
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 16. Októbra 2014, 15:41

ViktorDDD napísal:
kto si čo kúpi je jeho osobná vec, ale nech sa každý naťahuje len pokiaľ mu perina siaha,
niektorý si kupujeme autá ak máme finančnú rezervu na iné výdavky, niektorý zas kupujú tak že majú príklad 4litre tak pozerajú autá za 4500 a potom to na mieste zjednávajú na 3900 aby ostalo 60 na prepis a 40 na naftu
len škoda že niekedy takto tie autá vystriedajú za krátky čas aj niekoľkých majiteľov a kým sa dostanú do rúk normálnych ľudí tak im už nestačí len bežný servis . . .

Presne tak.. toto bol moj pripad a dnes uz by som postupoval inac =; [-X [-X ale tak kupoval som svoje prve auto... clovek sa uci najlepsie na svojich chybach aj ked je to ta najhorsia mozna varianta :D ... dokonca som bol tak mily ze som nezjednaval cenu a dal som za auto tolko kolko majitel pytal..a dostal som pri predaji zasvinene neumyte auto s dojazdom 2km :) ... vtedy som sa na to chcel oazj vysrat ale ked som videl to chuda tam stat a vedla neho to primitivne individum... bolo mi toho auta luto a vedel som ze by skoncilo niekde na ND alebo by sa dostala k dalsiemu fuserovi co by ju doklepal uz uplne. Neni to sice rocnik 03 alebo09 ani rada E ani rada F... ale pre mna je to splneny sen a kazdeho mozem je*** :wink: ja uznavam len to ze nech si kazdy kupi co sa mu paci a chce... ked si na kapotu barz aj nalepi vybrator je to jeho vec... ale kupovat E46 a byt nezamestany...to je celkom odvaha.
Najlepsie budes ak ju predas a kupis si feliciu alebo nieco podobne... tam je servis za par hubiciek. :-k
BMW e39 540i 6q 99´

norbess
Autor témy
Auto: BMW 330d e46 FL

Štvrtok, 16. Októbra 2014, 17:24

ludia ja som sa nevytahoval ani nevychvaloval, len ked zalozim temu kde sa chcem nieco opytat, tak ma zrejme nebudu zaujimat uražlive komenty,alebo zosmiešnovanie a ine hlupe komentare od ludi ktory ma absolutne nepoznaju ,lebo ked si niekto vsimal tak ja bez dovodu nikoho koment nebudem urážat :) kto napise k veci toho si rad precitam. chodim sem vykladat temy aby som sa poucil od skusenejsich ale nie aby my opisovali auto a davali rady aby som predal auto alebo co :D ale darmo no ,musia byt aj taký . =D>

Maco

Štvrtok, 16. Októbra 2014, 17:27

Inteligentne sme ti poradili aby si to nelatal jak rifle ale kupil vsetko poriadne naraz vymenil a mas pokoj do amen....
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 19. Októbra 2014, 15:37

Kurva jak to robíte že máte v 22 rokoch prachy na jedno (viac) BMW? Robím niekde chybu alebo čo? :-k
A ešte aj študenti..aj ja som študent, snažím sa niečo popri zarobiť, ale že by mi vychádzalo na X5ku, 320 LCI alebo hocičo iné [-(
Agelias© by migo
///MARKETING

Maco

Pondelok, 20. Októbra 2014, 06:47

Ja uz niesom student :mrgreen: Ale 5ku som si kupil ako student na SS ked som mal 18. Teraz som poctivy pracant lebo vyska pre mna nemala vyznam :mrgreen:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní