ViktorDDD napísal:kto si čo kúpi je jeho osobná vec, ale nech sa každý naťahuje len pokiaľ mu perina siaha,
niektorý si kupujeme autá ak máme finančnú rezervu na iné výdavky, niektorý zas kupujú tak že majú príklad 4litre tak pozerajú autá za 4500 a potom to na mieste zjednávajú na 3900 aby ostalo 60 na prepis a 40 na naftu
len škoda že niekedy takto tie autá vystriedajú za krátky čas aj niekoľkých majiteľov a kým sa dostanú do rúk normálnych ľudí tak im už nestačí len bežný servis . . .
Presne tak.. toto bol moj pripad a dnes uz by som postupoval inac

ale tak kupoval som svoje prve auto... clovek sa uci najlepsie na svojich chybach aj ked je to ta najhorsia mozna varianta

... dokonca som bol tak mily ze som nezjednaval cenu a dal som za auto tolko kolko majitel pytal..a dostal som pri predaji zasvinene neumyte auto s dojazdom 2km :) ... vtedy som sa na to chcel oazj vysrat ale ked som videl to chuda tam stat a vedla neho to primitivne individum... bolo mi toho auta luto a vedel som ze by skoncilo niekde na ND alebo by sa dostala k dalsiemu fuserovi co by ju doklepal uz uplne. Neni to sice rocnik 03 alebo09 ani rada E ani rada F... ale pre mna je to splneny sen a kazdeho mozem je***

ja uznavam len to ze nech si kazdy kupi co sa mu paci a chce... ked si na kapotu barz aj nalepi vybrator je to jeho vec... ale kupovat E46 a byt nezamestany...to je celkom odvaha.
Najlepsie budes ak ju predas a kupis si feliciu alebo nieco podobne... tam je servis za par hubiciek.