Nedeľa, 21. Februára 2016, 16:06
Caute, viem, ze okolo PDC tu je popisane toho dost, ale moj preblem som tu nenasiel, tak dufam, ze mi niekto poradi.
Moj probelm je v nefunkcnosti PDC. Dva zadne senzory boli zle, tak som ich vymenil a nic, PDC nejde. Vsetky teraz pocut ako cvakaju a ked sa ich dotknem, tak citit ako jemne vybruju. Pri zaradeni spiatocky, klucik v polohe dva a nic, ziadne pipanie. Tak som vymenil jden dobry za zly a pri zaradeni spiatocky, cca 5 sek. dlhy ton, co podla manualu znamena spatny snimac. Snimace som vymenil,zly za dobry. Tak som pri zaradenej spiatocky klucik v polohe dva vytiahol koncovku z RJ bliela, kabliky od snimacov a zasunul spet a cuduj sa snimace idu aj reaguju, iba zadny pravy nejde. Pri zaradeni neutralu a opetvne spiatoky, tak to ide, ale ked vypnem klucik tak nic. Ak vytiahnem tie kabliky tak to ide, okren toho praveho. Bolo mi povedane ze RJ je zla, tak som kupil novu a vymenil a problem je taky isty, PDC nejde a sprava sa to tak isto ako pri tej starej RJ. Vymenil som aj snimace nedzi sebou, ci nieje zly, ale vzdy len tem pravy nejde. Neviete niekto poradit co stym?
Bolo to aj nadiagnostike a chybu nehlasilo, iba ze pravy snimac nemeria.