... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Baworny
Autor témy
Auto: BMW39 525D m-packet
Kraj: Bratislavský

ostava mi vysiet brzda!!! pomoc

Piatok, 3. Mája 2013, 19:52

mam bmw e46 330d dneska pri jazde mi ostala vysiet predna lava brzda to znamena ze ked idem auto strasne mi trasie volantom auto ako keby nieco brzdilo tak som zastal auto dal na zdvihak zhodil koleso ktore bolo neskutocne horuce a zacal som gumenym kladivom.buchat po strmenoch alebo celustiach koleso neslo vobec otocit po niekolkych raranch som to rozhybal stupil som na brzdu znova to ostalo vysiet znova som pobuchal po przdach znova sa koleso rozhybalo tak som nahodil koleso a znejakym stastnym sposobom som sa dostal domov samozrejme po ceste domov sa mi to opet opakovalos traslo volantom strasny smrad z brzd musel.som.znova pobuchat naradim ktoe mam v aute ... auto musi do servisu prosim o radu nejakych chalanov z bratislavy ci nevedia o dobrom a nie drahom servise ..co myslite ze je zle ze ti robi ze mi to oatava vysiet robi to leb predne lave koleso male ste uz taky priblem ? za kazu radu dakujem

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Re: ostava mi vysiet brzda!!! pomoc

Piatok, 3. Mája 2013, 20:22

Ostava ti visiet piestik....treba ho vycistit a vymenit gumove casti ....opravna sada stoji 5 euri ale ak mas kotuc v prdeli tak aj kotuce + platnicky...nepotrebujes dobreho mechanika toto myslim zvladne kazdy mechanik aj ten co robi felicie....a este brzdovku budes potrebovat dot4
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

Baworny
Autor témy

Piatok, 3. Mája 2013, 22:47

Avenger napísal:
Ostava ti visiet piestik....treba ho vycistit a vymenit gumove casti ....opravna sada stoji 5 euri ale ak mas kotuc v prdeli tak aj kotuce + platnicky...nepotrebujes dobreho mechanika toto myslim zvladne kazdy mechanik aj ten co robi felicie....a este brzdovku budes potrebovat dot4

dakujem pojde to do servisu nevies nahodou kolko by to asi vyslo ked budu ak kotuce k.o aby som vedel kolko bubakov to bude cca stat.. hej dufam ze to neni az take vazn ale uprimne dost ma to videsilo horuce koleso totalny :thumbup: smrad trasenie volantom ...dikes za info aspon niekto mi ako tak pomohol

sinner33
Auto: BMW3 318i e46
Kraj: Trnavský

Sobota, 4. Mája 2013, 00:10

To trasenie ti sposobilo to, ze jedna strana bola prehriata a kov sa teplom roztahuje.
Kotuc sa roztiahol a preto ti to triaslo.Treba vymenit,alebo premazat v strmeni piest brzdy.
Po pripade vymen aj tesnenie.
Pokial nebol kotuc prehriaty na total, tak by malo byt o.k
Ak trasenie volantu pri brzdeni pretrvava a taha na stranu kde bola chyba, treba vymenit aj kotuce. Lavu aj prvu stranu + platnicky.4 KS
Cena?Podla toho ake kupujes a odkial a aku znacku.Ale rataj okolo kila za kotuc z tej lepsej kvality a plus dosticky.
Ale tu je o kotucoch pisaneho vela, tak precitaj a zvaz ake chces.
Bosch,Maile a pod,
Su k nim aj skusenosti od chalanov co si ich dali.
A servis by som neriesil.To si urobis aj sam, alebo pohladaj odtialto niekoho z okolia a popros ho nech toi to pomoze.
FUCK OFF SERVICE!!!

Baworny
Autor témy

Sobota, 4. Mája 2013, 08:10

sinner33 napísal:
To trasenie ti sposobilo to, ze jedna strana bola prehriata a kov sa teplom roztahuje.
Kotuc sa roztiahol a preto ti to triaslo.Treba vymenit,alebo premazat v strmeni piest brzdy.
Po pripade vymen aj tesnenie.
Pokial nebol kotuc prehriaty na total, tak by malo byt o.k
Ak trasenie volantu pri brzdeni pretrvava a taha na stranu kde bola chyba, treba vymenit aj kotuce. Lavu aj prvu stranu + platnicky.4 KS
Cena?Podla toho ake kupujes a odkial a aku znacku.Ale rataj okolo kila za kotuc z tej lepsej kvality a plus dosticky.
Ale tu je o kotucoch pisaneho vela, tak precitaj a zvaz ake chces.
Bosch,Maile a pod,
Su k nim aj skusenosti od chalanov co si ich dali.
A servis by som neriesil.To si urobis aj sam, alebo pohladaj odtialto niekoho z okolia a popros ho nech toi to pomoze.
FUCK OFF SERVICE!!!

Dakujem za informacie
pokusim sa to vymenit lebo som si isty ze premazanie nepomoze vymenim teda tie predne brzdy.. sam to asi nespracim takze bud servis alebo ako pises poprosim niekoho z okololia BA. dikes chalani zatial budem informovat ako to vsetko dopadlo . :thumbup:

fritolko
Auto: X3 E83

Sobota, 4. Mája 2013, 08:18

Mne sa stalo minulý týždeň to isté, aj to isté koleso:D...Prasknutá manžeta následkom čoho zahrdzavel brzdový piest:-/

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Sobota, 4. Mája 2013, 11:42

Daj si vycistit v servise brzdy , objednaju ti pretesnovaciu sadu lebo e46 mala viac druhov valcekov co sa tyka priemeru a povodne sa ti nepodari dat naspat ak aj hej bude to striekat brzdovku ked zabrzdis...lebo ta spina tu gumu uz roztiahla.....ja som to pretesnil a mam pokoj .....kotuc som mal trosku obzraty nechal som ho est tam iba dosky som vymenil ale zas nemal som to tak zakusnute ako ty mne to len trochu suchotalo...

Ak budes menit kotuce, dosky tak napis jarovi z ds auto alebo martinovi46 a oni ti poradia ja by som bral bud Ate alebo origo s bmw ....
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

Baworny
Autor témy

Sobota, 4. Mája 2013, 12:22

Avenger napísal:
Daj si vycistit v servise brzdy , objednaju ti pretesnovaciu sadu lebo e46 mala viac druhov valcekov co sa tyka priemeru a povodne sa ti nepodari dat naspat ak aj hej bude to striekat brzdovku ked zabrzdis...lebo ta spina tu gumu uz roztiahla.....ja som to pretesnil a mam pokoj .....kotuc som mal trosku obzraty nechal som ho est tam iba dosky som vymenil ale zas nemal som to tak zakusnute ako ty mne to len trochu suchotalo...

Ak budes menit kotuce, dosky tak napis jarovi z ds auto alebo martinovi46 a oni ti poradia ja by som bral bud Ate alebo origo s bmw ....

Fajn skusim tieto vase postupi v utorok to pojde do servisu a budem informovat co presne bolo potom sa tu uz klubakmi dohodnem ak bude treba menit kotuce taktiez budem informovat o dalsom postupe . Inak ak by mal nielto zaujem 330decko je na predaj cena dohodou info a fotky v pribehu 320ci moje coupe.
dvovod chcem dalsie bmw neni.vtom ziadny zamer zarobenia ani nic podobne ak ma niekto zaujem kludne piste ale najskor ho idem opravit co treba...

naftaman
Auto: BMW E46 330d 135kw

Nedeľa, 5. Mája 2013, 11:01

su aj opravne sady kde je aj piestik, stojí to do 20€

Baworny
Autor témy

Nedeľa, 5. Mája 2013, 12:30

naftaman napísal:

dam ti opravit niekomu kto sa vyzna fakt netysim co je.chybne uvidime dohadujem sa z jednym klubajom ze by sa nato pozrel a aj opravil uvidime.

Majki1

Utorok, 21. Mája 2013, 18:02

naftaman napísal:

Opravne sady?Nemas nahodou link,kde zozeniem piestik a srandy k tomu?Zhanal som to,ale iba po castiach sa mi podarilo.Tiez mi ich raz po zime seklo predne koleso-pre istotu prave,auto ako zahamane,...Rozhybal som to,vyhodil piestik zo strmena,vycistil,zlozil s novymi gumickami...ale nieje to stale ono-dost tazko ide koleso-tak chcem to dat na poriadok s kompletnou vymenou prednych brzd...Kotuze mam uz vyhliadnute,ale k piestiku sa neviem neak na poriadok dopracovat.Ak nezozeniem na nete-tak potom v neakej Bavarii.

naftaman
Auto: BMW E46 330d 135kw

Utorok, 21. Mája 2013, 21:50

http://obchod.autokelly.sk/#PATH=334562 ... ID=1892691
neviem ako sa ti to zobrazí ale
Objednávací kód: FK 257910
Informácie o produkte

verze: Kit + Piston

s pístem