... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Avenger napísal:Ostava ti visiet piestik....treba ho vycistit a vymenit gumove casti ....opravna sada stoji 5 euri ale ak mas kotuc v prdeli tak aj kotuce + platnicky...nepotrebujes dobreho mechanika toto myslim zvladne kazdy mechanik aj ten co robi felicie....a este brzdovku budes potrebovat dot4
sinner33 napísal:To trasenie ti sposobilo to, ze jedna strana bola prehriata a kov sa teplom roztahuje.
Kotuc sa roztiahol a preto ti to triaslo.Treba vymenit,alebo premazat v strmeni piest brzdy.
Po pripade vymen aj tesnenie.
Pokial nebol kotuc prehriaty na total, tak by malo byt o.k
Ak trasenie volantu pri brzdeni pretrvava a taha na stranu kde bola chyba, treba vymenit aj kotuce. Lavu aj prvu stranu + platnicky.4 KS
Cena?Podla toho ake kupujes a odkial a aku znacku.Ale rataj okolo kila za kotuc z tej lepsej kvality a plus dosticky.
Ale tu je o kotucoch pisaneho vela, tak precitaj a zvaz ake chces.
Bosch,Maile a pod,
Su k nim aj skusenosti od chalanov co si ich dali.
A servis by som neriesil.To si urobis aj sam, alebo pohladaj odtialto niekoho z okolia a popros ho nech toi to pomoze.
FUCK OFF SERVICE!!!
Avenger napísal:Daj si vycistit v servise brzdy , objednaju ti pretesnovaciu sadu lebo e46 mala viac druhov valcekov co sa tyka priemeru a povodne sa ti nepodari dat naspat ak aj hej bude to striekat brzdovku ked zabrzdis...lebo ta spina tu gumu uz roztiahla.....ja som to pretesnil a mam pokoj .....kotuc som mal trosku obzraty nechal som ho est tam iba dosky som vymenil ale zas nemal som to tak zakusnute ako ty mne to len trochu suchotalo...
Ak budes menit kotuce, dosky tak napis jarovi z ds auto alebo martinovi46 a oni ti poradia ja by som bral bud Ate alebo origo s bmw ....
naftaman napísal:su aj opravne sady kde je aj piestik, stojí to do 20€
naftaman napísal:su aj opravne sady kde je aj piestik, stojí to do 20€