... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
majdo-dk
Autor témy
Auto: BMW 330cd e46
Kraj: Žilinský

ohnuty tlmic?

Utorok, 10. Decembra 2013, 05:51

Zdravim. Mal som prvy kiss the wall a plecharinu som uz urobil. Ale mam mensi problem. Prave predne koleso mam utopene asi o cca 2cm tak sa chcem opytat ze cim to moze byt. V servise mi povedali ze to moze byt ohnuty tlmic tak by som chcel vediet ci je to mozne. Da sa to daako opravit bez toho aby som to menil? V lete som tam dal vn podvozok a nemam peniaze nato aby som kupoval dalsi. Ak tak neviete kde sa da kupit iba jeden vyskovo nastavitelny podvozok???
BMW e46 330d tour

Obrázok

fox1k
Auto: BMW

Re: ohnuty tlmic?

Utorok, 10. Decembra 2013, 21:54

ohnutý tlmič neopravíš, a je to možné že sa ohne aj sa to stáva a rovno sa vačšinou ohne aj otoč

majdo-dk
Autor témy

Sobota, 14. Decembra 2013, 03:54

No bol som na geometrii a chalan povedal ze bude asi otoč ohnuta. Uz som ju objednal od norika a v pondelok pride a prehodim to. Snad tu bude len ta otoč...
BMW e46 330d tour

Obrázok

msakac33

Sobota, 14. Decembra 2013, 10:49

pochybujem ze otoc je ohnuta, skôr ten tlmic, stalo sa to aj mne na jednom aute a ak si sikovny, da sa to naztiahnuť nazad, samozrejme ak sa jedna o auto na predaj HE HE HE HE :thumbup:

majdo-dk
Autor témy

Streda, 18. Decembra 2013, 06:56

No takze je to tlmic... ](*,) ](*,) ](*,)bol som stym na geometri este raz vsetko sa nastavilo dal som novu otoč je to lepsie ale stale je to utopene. Tento rok uz niesu peniaze ale pocitam ze vo februari , marci tam dam nove tlmice... a je na predaj. Ale tak zatial sa predaj odklada... ja nebudem fuser a ojebavat ludi.
BMW e46 330d tour

Obrázok

Flasho
Auto: e60 545iA e46 330iA
Kraj: Bratislavský

Streda, 18. Decembra 2013, 22:53

:thumbup:

majdo-dk napísal:
No takze je to tlmic... ](*,) ](*,) ](*,)bol som stym na geometri este raz vsetko sa nastavilo dal som novu otoč je to lepsie ale stale je to utopene. Tento rok uz niesu peniaze ale pocitam ze vo februari , marci tam dam nove tlmice... a je na predaj. Ale tak zatial sa predaj odklada... ja nebudem fuser a ojebavat ludi.
Oprava BMW Riešenie a odstránovanie elektronických, či mechanických závad, takisto ponúkam aj ND za bezkonkurenčné ceny.
Recenzie o mne: bmw3-e46/flasho-super-odbornik-dakujem-t78793.html
Tel.č. +421918113450

Bago3
Auto: 320D Touring
Kraj: Prešovský

Pondelok, 23. Decembra 2013, 17:33

Nerad to píšem ale ja som kupil svoju krásku s ohnutým tlmičom som si nevšimol, že na vrchu boli prevrtane diery tak aby sedela geometria. Pneumatika kolesa bola a je moc blizko tlmiča ani prst sa tam nedá vopchat ale auto netaha do strany. V bavarii mi povedali že to tak robia ine servisy snad ti to pomože. A teraz aby sa mi nahodou tlmič nepohol na cestach tak idem kupit rozpernu tyč, tam su presne diery, a žial budem musieť menit aj otoč lebo tlmiče som menil a nepomohlo a ale geometira sedi gumy nedere a ani netaha do strany tak neviem či ti to pomože.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných