... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
mayhemo
Autor témy
Auto: BMW 320d e46 touring
Kraj: Trnavský

odomykanie auta

Streda, 27. Marca 2013, 15:26

Caute chalani,

Zacalo mi blbnut auto pri odomykani auta.. dialkovo mi nejde odomykat to je ok to mi neslo ani predtym.. ale ked odmykam klucom tak potocim klucom a nevrati sa mi s5 ostane v polohe odomykania samozrejme po chvile sa mi zacnu davat dole okna.. niekedy ho musim aj na 2-3x pootocit aby mi vyskocil cuplik hore.. na ostatnych dverach to ide normalne len u sofera to zle odomyka.. co treba vymenit? Skusal som to aj premazat, nepomohlo..
Obrázok
Predám rozširovacie podložky, viac info správa.
320d e46 príbeh

myso87
Auto: BMW e46 330xd

Re: odomykanie auta

Streda, 27. Marca 2013, 17:08

tak vyzera to na mechanizmus zamku, presnejsie mikrospinac v nom. Najlepsie by bolo vybrat a poskusat to vonku
330xd tour .. Obrázok
Moja kraska...

TT-SIMIK
Auto: BMW

Streda, 27. Marca 2013, 19:38

č. 11 zabezpečuje vratenie kluča spet......ale možeš mat v riti aj zámok, už som ho pár krát menil.....

Obrázok
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Flasho
Auto: e60 545iA e46 330iA
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 28. Marca 2013, 09:50

mayhemo napísal:
Caute chalani,

Zacalo mi blbnut auto pri odomykani auta.. dialkovo mi nejde odomykat to je ok to mi neslo ani predtym.. ale ked odmykam klucom tak potocim klucom a nevrati sa mi s5 ostane v polohe odomykania samozrejme po chvile sa mi zacnu davat dole okna.. niekedy ho musim aj na 2-3x pootocit aby mi vyskocil cuplik hore.. na ostatnych dverach to ide normalne len u sofera to zle odomyka.. co treba vymenit? Skusal som to aj premazat, nepomohlo..

Jednému som to tu robil, menom Hunter66, objednala sa opravná sada zámku, vymenilo, premazalo a všetko išlo ako malo, síce jemu sa tam aj niečo ulomilo, preto u teba by tá opravná sada možno nebola treba, možno by to stačilo len rozobrať a vyčistiť poprípade premazať, a niečo prebrúsiť. Keď tak sa ozvi a spravíme to.
Oprava BMW Riešenie a odstránovanie elektronických, či mechanických závad, takisto ponúkam aj ND za bezkonkurenčné ceny.
Recenzie o mne: bmw3-e46/flasho-super-odbornik-dakujem-t78793.html
Tel.č. +421918113450

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných