... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Peters2
Auto: BMW e46 tour 999PS
Kraj: Žilinský

Re: nova spojka smyka

Piatok, 20. Septembra 2013, 20:08

ok, tak dneska podruhy krat "rozobrate"... ako pise fox1k, zotrvak smykat nemoze, su tam dorazy, a medzi nimi strunky, jedine tak ze pole strunky a bude bud sekat alebo vibrovat... vyhodil som spojkovy valec pomocny co je na prevodovke a isiel som to vyskusat bez neho, a cuduj sa svete spojka nesmyka.... Teraz uz len najst chybu ci hlavny alebo pomocny valec, lebo ten ventil o ktorom sme sa bavili tam sice je, ale uz asi vykuchany, alebo to je len taka redukcia, proste je priechodny... takze debilne rady ohladne smykania dvojhmotaku si nehajte pre seba a neklamte tu zbytocne ludi.

Peters2

Sobota, 21. Septembra 2013, 18:07

no tak teraz som uz z toho "jelen"... vybral som ten debilny ventil a vymenil funglac origo pomocny valec, odvzdusnene niekolko krat a spojka smyka... :shock: #-o chlapy poradte co s tym? fakt niekto neriesil nic podobne? To smykanie sposobuje urcite ta hydraulika spojky, lebo ked som vymontoval pomocny valec auto slo krasne, nepresmyklo ani raz... ked ho nahodim, tak ako keby bol stale natlakovany, ci kyy fras... 8-[

Peters2

Sobota, 12. Októbra 2013, 19:47

Vedel by mi z mojim problemom niekto pomoct za rozumnu cenu? Najlepsie okolie MT-ZA, ale ak sa najde niekto ochotny co sa vyzna zajdem aj dalej... momentalne spojka vypina na "polovicu", takze nejazdi sa mi najlepsie. Diky moc vsetkym co pomozu

donuzo
Auto: BMW 330d 400ps/900Nm
Kraj: Trnavský

Pondelok, 14. Októbra 2013, 17:19

mas vadny pritlacak,alebo zle namontovany,, (mozne poskodenie pri montazi,samostel ko)..nic viac ..
BMW 330D <400ps/900NM> d-racing.sk diesel chiptuning (chiptuning,upravy sw,odstranenie dpf,egr,odstranenie chybovych kodov atd.)

Peters2

Streda, 6. Novembra 2013, 13:18

donuzo napísal:
mas vadny pritlacak,alebo zle namontovany,, (mozne poskodenie pri montazi,samostel ko)..nic viac ..

tak nakoniec to nebol pritlacak, ani lamela, kupil som zotrvacnik a auto zatial "ide" nesmyka, ale prvych aspon 500km tomu nedam tolko zabrat, nech si to tam sadne... po zhodeni zotrvaka ziadne extra vole, dokonca som ho meral aj "odchylkomerom" a tie iste hodnoty ako novy... cize stale neviem co je tomu povodnemu zotrvaku, jedine co je vidiet ze lamela pritlacala viac po vonkajsiom obvode ako po vnutornom, tak aj bola zodrata lamela....

potmehuth
Kraj: Nitriansky

Streda, 6. Novembra 2013, 14:34

Peters2 napísal:
tak nakoniec to nebol pritlacak, ani lamela, kupil som zotrvacnik a auto zatial "ide" nesmyka, ale prvych aspon 500km tomu nedam tolko zabrat, nech si to tam sadne... po zhodeni zotrvaka ziadne extra vole, dokonca som ho meral aj "odchylkomerom" a tie iste hodnoty ako novy... cize stale neviem co je tomu povodnemu zotrvaku, jedine co je vidiet ze lamela pritlacala viac po vonkajsiom obvode ako po vnutornom, tak aj bola zodrata lamela....

Nemyka sa ti do stran??? Z boka na bok?

Peters2

Streda, 6. Novembra 2013, 16:41

potmehuth napísal:

Nemyka sa ti do stran??? Z boka na bok?

veru nie! Skusal som ho aj upnut do zveraka a kontroloval vsetky mozne vole a vsetko "drzi" tak ako ma... original pripravky som bohuzial nemal, ale tie sa daju nahradit!

potmehuth

Štvrtok, 7. Novembra 2013, 09:54

Tak tomu sa potom hovori...skryta vada :wink:

Peters2

Štvrtok, 7. Novembra 2013, 18:16

to hej a potom aby mal clovek chut nieco opravovat... dvadsat krat jednu vec robit koli kktine

potmehuth

Štvrtok, 7. Novembra 2013, 19:32

To mi hovor....riesil som podobne pol roka...ale uz dufam, ze bude pokoj.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných