ahojte prosim Vas o radu...neviem sa dostat do auta kedze som otvarala len cez central..zamok som mala nefunkcny a tam sa mi pravdepodobne vybila baterka...keby som ju vymenila bude mi fungovat central ci ho treba znova nakodovat...niekto mi povedal ze ked sa vybije baterka central treba znovy nakodovat iba imobilizer ostava nacipovany...poradite mi ? dakujem
bola som za tym panom co mi cipoval kluc ked som si ho objednala a povedal ze mi ho skusi dobit ale ze je mala sanca ze to pojde, lebo sa asi pri vybiti baterky rozpadol kod..neslo to, cize to treba naprogramovat aj po vymene baterky..mam dva kluce ale ani v jednom mi teraz nejde central a manualne tiez neotvorim pretoze mam vylomeny zamok ..je tam nejaka plastova krytka namiesto zamku a pod nou 10 centovka pevne vsadena ...cize som pouzivala na otvaranie iba central
to je pekna hovadina ze po vybiti kluca treba central programovat... tak to som potom copperfield ked som rezervnym klucom po 2 rokoch otvoril auto a nastartoval :)ak kluc bude vybity tak logicky ze auto centralom neotvori ale akonahle sa tymto klucom nastartuje zacne sa dobijat a nasledne central pobezi ako predtym
smola je ta ze zamky na aute nemas OK cize 1st. way rozbit okienko...