... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

tomasko1718
Autor témy
Auto: Bmw 330xD r.v2004
Kraj: Prešovský

netoci sa remenica na servo cerpadle smrdi remen

Piatok, 8. Augusta 2014, 20:58

prosim o radu dnes som kupil bmw 330xd 2004 nespravil som ani 10 km a ostal som na pumpe po natankovani som nastartoval auto a volant isiel strasne tazko.vedel som ze to bude len servocerpadlo ostal som stat na mieste a zrazu smrad okamzite som vypol motor otvoril kapotu a dym skoro som dostal infarkt.auto som nemal ani hodinu pockal som a nastartoval start bez problemov ale remenica na serve sa len pomalicky tocila ako keby ju zasekavalo a remen smrdel vypol som po dalsom starte sa remenica zacala tocit myslel som ze je dobre a zrazu zacalo triast z motorom vypol som a viac nestartoval nestretol sa s tym niekto co to moze byt uz je v servise ale az zajtra budem vediet co a dnes asi spat nebudem hned po kupe vozidla volat odtahovku nemal som bmw ale zatial som sklamany :'( mozno je to banalita vco dufam ale nemat auto ani hodinu a hned v prdeli a pritom som ho tyzden chodil pozerat a vozit sa nanom a nic sa nestalo a po kupe ako naschval dik za rady vopred :-)

Užívateľov profilový obrázok
marttin
Auto: x3 e83 3.0d 160kw
Kraj: Trenčiansky

Re: netoci sa remenica na servo cerpadle smrdi remen

Piatok, 8. Augusta 2014, 21:13

Dosť nepríjemné toto...

Mal si zhodiť remen a skusť poootačať kladky servo a alternator možno kdesi prdlo ložisko a to zaseklo .... ved odkial išli ten dym ? Tam musel byť trenie...
x3 e83 3.0d 160kw

tomasko1718
Autor témy

Piatok, 8. Augusta 2014, 21:18

Motor je zakrytovany nevidel som nic videl som akurat ze tu remenicu zasekavalo ale mohlo to byt nieco ine neviem nemal som ani imbus v aute aby som dal kryt dole auto prazdne ziadne svoje veci som nemal rovno z bazaru som siel

tomasko1718
Autor témy

Piatok, 8. Augusta 2014, 21:20

Ten smrad tiez som nevedel skade presne to ide ale vedel som ze je to remen urcite typicky smrad

Užívateľov profilový obrázok
marttin
Auto: x3 e83 3.0d 160kw
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 8. Augusta 2014, 21:31

A kludne zaspi :)

Ono bokom sa tam da celkom pozreť ale remen nezhodiš su tam tie kryty to máš pravdu . No ja si myslim žeby to mohlo byť to ložisko ( kladky šponovak) niekde zastavil a trelo remen .. V tých horších prípadoch to može byť to servočerpadlo alebo remenica ..
x3 e83 3.0d 160kw

tomasko1718
Autor témy

Piatok, 8. Augusta 2014, 22:04

Snazim sa nemysliet nato rano budem mudrejsi ale naserie riadne :-\ dik za upokojenie ja tiez verim ze to len nejake lozisko ze nic strasne upokojujem sa :-)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných