Nechcem zakladať novu tému.... mne zas robia xenony to že raz su strašne nízko ptom su dobre potom zas padnu.... v čom je príčina... žeby vadne čidlo naklonu?
BMW E39 528i M packet EX BMW E46 330Ad Touring M packet EX AUDI Q7 3,0TDI S line EX BMW E36 320i Coupé M packet EX Rover 75 1,8B EX Seat IBIZA 1,4B
Nechcem zakladať novu tému.... mne zas robia xenony to že raz su strašne nízko ptom su dobre potom zas padnu.... v čom je príčina... žeby vadne čidlo naklonu?
Možno tam máš zlý kontakt. Ja som mal zlý kontakt a jedno svetlo robilo toto ako píšeš.
dnes som si vsimol ze mam na naprave zlomene to cidlo na nastavenie sklonu ale je divne ze soferove svetlo pracuje.Ked nastartujem svetlo klesne uplne dole a naspet ide hore.
Pekny vecer, aj ja sa pripajam s problemom sklonu svietiel. Mam fl 02 s origo xenonmi. Svetla po starte sa pohnu (aj ked sa mi zda ze ten pohyb je mensi) ale svietia strasne blizo (cca 10m) Este pred tyzdnom urcite svietili tak jak mali. Napadla ma suvislost s montazou angeleyes (cca pred 3ma mesiacmi) ze ci nebrania pohybu a tym padom moze motorcek preskocit alebo take nieco... Ak by bolo poskodene cidlo na naprave nevyhodilo by to nejaku chybu?
Na podvozku auta je jeden taky maly klb-podoba sa to na tycku stabilizatora len je mensi cca 5cm a ten zvykne preskocit do opacnej polohy napr. ked sa vbehne do volaakej jamy.