... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Zildo napísal:Pri zastavení sa z bespečnostných dôvodov neodomiká. (napr.: na semafóroch) Ale hned ako zhasnem motor, tak odomkne. Nečaká až vytiahnem kľuč zo spinačky.
sandrito napísal:Je asi najlepšie keď všetko ostane bez zásahu, garažmajstrov a podobných odborníkov na auto elektroniku, origo ako má byť...Lebo potom sa tu nájdu taký čo majú už v pomaly 20ročnom bmw techniku z f-kových modelov a keď sa dačo vysere ani boh nevie, že čo a ako a potom sa jedinci divia, že prečo im vybíja batériu a prečo to a hento....Ja zastávam teóriu, že auto si treba rovno kúpiť s výbavou takou akou chcem, alebo aspoň sa priblížiť ideálu, lebo potom do toho každý fušuje a je z toho guláš a fejk....
Zildo napísal:
Mám podobný názor ako ma Silvoo. Ak je to účelné alebo to zvíši komfort tak prečo nie. Napríklad to odomykanie dverí. Mne by to určite prekážalo ak by som musel 2x potiahnúť kľučku alebo stláčať tlačidlo odomykania dverí pri každom vystupovaní z auta. A ďalšia vec na ktorú som si privykol je komfortné blikanie smerových svetiel. Využivam to takmer pri každom použitý smeroviek.
19palec05 napísal:Ake komfortné blikanie smeroviek?
Zildo napísal:
To komfortné blikanie smerových svetiel je to keď nemusíš prepínať páčkou ale stačí ak po nej brnkneš a smerové svetlá ti bliknu 3x.