... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Marek.007 napísal:Viete niekto poradit ako postupovat pri montazi? Hlavne ako umiestnit senori. Ako demontovat naraznik
Dakujem za rady
Baworacik napísal:Naraznik vobec nemusis riesit by som povedal ide to aj bez toho krasne ja som to tak montoval kamosovy do e46 sedan... len dva ssenzory som nedal celkom na kraj som sa sekol.. ale funguje to na jednotku a myslim ze to aj slusne vyzera....
Baworacik napísal:Naraznik vobec nemusis riesit by som povedal ide to aj bez toho krasne ja som to tak montoval kamosovy do e46 sedan... len dva ssenzory som nedal celkom na kraj som sa sekol.. ale funguje to na jednotku a myslim ze to aj slusne vyzera....
TT-SIMIK napísal:vystuha je nižšie ako senzory,takže žiadne vrrrtanie a maš tam aj v narazniku pripravene otvori na senzory.....
potmehuth napísal:
lenze, ja by som to xcel dat tak, ako to ma fuxxo alebo michaltt.....2 maju v narazniku pod listou/pod zanckou a 2 maju na boku v liste.....pribehy-nasich-aut/street-rocket-hellaflush-t42666-870.html tu je to vidiet...teda vidiet len 2 v narazniku a 2 su v liste, ktore nieje vidiet na tejto foto :)
TT-SIMIK napísal:vystuha je nižšie ako senzory,takže žiadne vrrrtanie a maš tam aj v narazniku pripravene otvori na senzory.....
TT-SIMIK napísal:nie je ta ista, len rozdiel je v tom že to je kombi, a tam sa tie dva senzory nedaju dat, kôli tomu že je tam nakladacia hrana.....