... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Speed320i napísal:Zaleži či chceš nahaňať sekundy alebo jazdiť pohodlneJa som po lete menil podvozok na 325i (sachs ako inak). Autom jazdím denne, takže na športový podvozok pri našich cestách som ani nepomyslel. Aj tak sa mi niekedy zdá, že by to mohlo byť aj pohodlnejšie, ale ako som spomínal za to môžu fakink cesty. Ale záleží fakt čo chceš s autom vystrájať. Na 330ci mám kw v2, takže nastaviteľný či už na výšku alebo tuhosť. Rozhodnúť sa musíš už sám
Na 320i som mal dokonca na leto sériové tlmiče a H&R -5cm pružiny. Auto bolo pekne čapnuté a sedelo fakt dobre, ale aj dosť tvrdé na každodenné jazdenie. Pružiny mám ale stále odložené hehe..
sandrito napísal:Tie pôjdu samozrejme preč po výmene nárazníkov.Hej až na tie žlté obrysové svetielka v nárazníkoch.....
Speed320i napísal:Rekapitulácia... Na foto je sériový podvozok a H&R pružiny -40/-30. Pružiny máš doma a nevyužité? Ak áno tak v akom stave sú a za koľko by si ich pustil?Bohužiaľ lepšiu fotku som nenašiel.. Hlavne ten predok bol nízko, ale dalo sa to prežiť.. Inak Zildo tá fotka v zime na R17 je jedna naaadhera! Farba auta a tie kolesá - veľmi pekná kombinácia
Zildo napísal:Rekapitulácia... Na foto je sériový podvozok a H&R pružiny -40/-30. Pružiny máš doma a nevyužité? Ak áno tak v akom stave sú a za koľko by si ich pustil?