... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
kubo323ci napísal:Ake mas poziadavky co sa tyka motora? Ake trate jazdis? Aky mas rocny najazd km? Ako si narocny na vybavu auta? Skus sa viac rozpisat lebo kazdy ti tu napise nieco ine. No myslim si ze za 4-5 tisic uz vies nieco zohnat no vzdy sa priprav na prvotne investicie aspon tie najnutnejsie co treba po kupe auta spravit a to vymena oleja vsetkych filtrov zbehnut na geometriu a vymenit klinovy remen a remen na klimu pripadne aj rozvodovy pokial v aute nieje retaz. To plati pri vsetkych autach nielen u bmw. Netreba sa spoliehat na reci majitelatakze ked chces behat po meste pozeral by som benzinak ak dlhsie trasi tak nafta no u mna overena vec je benzin+lpg ine by som uz nechcel. Ale berem ze niektory lpg odsudzuju lebo ho v aute nikdy nemali
dalsia vec ci chces auto aj na zabavu alebo s rodinkou na cestovanie po krajine. Nepozeraj motor 2,0diesel 100kw a tie slabucke 1,6ky. U diesla by som siel do 2litra 110kw idealne 6q prevodovka u menzinu od 2,3 az po 3l vsetky boli super. No 2liter benzin je udajne slaby na krutak no nemam s nim osobnu skusenost ci 110kw alebo 125kw tak ten neviem.
kubo323ci napísal:Ked ti lpg nevadi tak hladaj 325,328,330. Viem ze cena tychto aut sa pohybuje nad 5000€ no obcas sa nieco objavi aj pod 5litrov akutat to treba vycihat alebo este prisporit tisicku a nieco uz vies kupit moznoze ak boh da tak aj s lpg.tak radu zhruba mas mozes hladat