... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
MILAN BMW E46 napísal:e46 325i si myslim ze je to celkom v pohode ale na tvojom mieste by som uz kupil 330i 330xd
tu je nejaky link http://bmw-rad-3.autobazar.eu/330i-id2913963.html
BrunoSoprano napísal:
no ale tam má 325i za 5000€ a ten istý ročník a je servisované v Nemecku ,a za tri tisícky homá prerobené aj na sekvenčný LPG a za 1500€ po kkt benzínu a plynu kúpi . A xd ? z 325i podla mna preskočí XD , zbytočné vela penazí vyhodených za ťažké auto ..... bavorák má byť zadokolka jednoznačne ,aj keď mal žiguláka zadný náhon, tak zato chce asi BMW ,nie 4x4![]()
![]()
chefino napísal:Tá prvá je stočená a predražená
330d sociálka hrozná, búraný predok ale aspoň primeraná cena
320d s automatom tiež chytený predok, stočené km ale vyzerá zachovalo a má slušnú výbavu, dobrú cenu
318i je mierne predražená a búraná na predok, chcelo by to stiahnuť ho aspoň o liter dole a výbava taký lepší sociál...
chefino napísal:Tá prvá je stočená a predražená
330d sociálka hrozná, búraný predok ale aspoň primeraná cena
320d s automatom tiež chytený predok, stočené km ale vyzerá zachovalo a má slušnú výbavu, dobrú cenu
318i je mierne predražená a búraná na predok, chcelo by to stiahnuť ho aspoň o liter dole a výbava taký lepší sociál...
michaltt napísal:
obcas mam pocit ze mas lepsi matroš ako ja
peto5o napísal:Pozdravujem všetkých zanietencov BMW.
Už dlhší čas pokukujem po E46tke. Tento model ma nesmierne zaujal svojím dizajnom a vôbec celkovo. Samozrejme ma zaujali bavoráky po facelifte - R.V 2002. Nejak si nemôžem zvyknúť na tie predne smerovky nasmerované dole u staršieho modelu, aj keď viem, že s tým by sa dalo niečo urobiť.
Prečítal som si množstvo tém na tomto fóre a vidím, že je tu naozaj veľa odborníkov a preto by som sa vás chcel opýtať čo si myslíte Môj rozpočet je do 7000€ so všetkým. Ak by to mal byť benzín tak by som silne zvažoval prerábku ba LPG, nakoľko s ním mám skúsenosť už 12ty rok.
Čo by ste povedali napríklad na toto?
http://home.mobile.de/home/showDetails. ... Type=false
Aktuálne sa vyvážam na podobnom stroji. Má taktiež zadný náhon, reťazové rozvody a dokonca si chlipne aj 12 litríkov:
Auto ma nabehané cez 300 000 km. Myslím, že z fotky je jasné, že neparkuje vonku a nie je umývané na kefách.