... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
tibie
Auto: BMW e46 320d 110kw
Kraj: Trnavský

Re: Kupa 320D

Sobota, 24. Novembra 2012, 14:44

100 kw nekupuj fakt ... rieš jedine 110kw... síce je tam len 10kw ... ale ten rozdiel je veľmi cítiť ... poprípadne porozmýšlaj o benzíne ... popr benzín + lpg keďže si študent ... každé auto má svoje pro a proti, ale 100kw je fakt zlá kúpa.

tuke67

Sobota, 24. Novembra 2012, 21:38

ja vam to poviem inak a budem vychadzat s profesie ktorou sa zivim , z desiatich aut ktore odchadzaju z fabriky ma styridsat percent popisany rodny list tolkymi chybami ze keby ste videli tie auta co sa snimi deje tak zaplacete a nekupite ich ani za dve padesat , samozrejme tento dokument nikdy neoupusti brany firmy a neuvidia ho ani predajci , to znamena ze vsetko je o stasti pri vybere bud trafis dobry kus alebo mas smolu a voz ktory ma miesto styroch az piatich rokoch co ma vydrzat po servisne kontroly sa drbe v jednom kuse . a co sa tyka stokilwatovej tristodvadsiatky ? tak ja ju mam a som spokojny

nadro
Auto: BMW E46 320 touring
Kraj: Žilinský

Sobota, 24. Novembra 2012, 23:01

dokonca niekto sa pozerá na to pri kúpe auta ktorý den bolo vyrobené, hlavne ked kupuje nové, lebo v pondelky a piatky to niekedy majú ľudia na saláme a môžu niečo pokaziť.
Ale ako už klubák hore spomínal tak je to veľká pravda ked sa ti vydarí tak je to super ked nie tak chodíš do servisu ako na hodinu klavíra.
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

Etnies_za
Auto: Bmw e61

Nedeľa, 25. Novembra 2012, 01:58

eeeej pozor ňadro radi .... ludom sa nechce nooonstop takze ?
BMW E61 525da 2004
BMW F31 320d 2019

nadro
Auto: BMW E46 320 touring

Nedeľa, 25. Novembra 2012, 09:15

Etnies_za napísal:
eeeej pozor ňadro radi .... ludom sa nechce nooonstop takze ?

Lukáš ty had :P mám pár kamošov čo robia tiež v automobilke však nakoniec aj ty :P To že sa ľudom nechce je pravda, ale v piatky už duplom, lebo každý myslí na to ako sa cez víkend ožere :D :D :D :D
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

Lewelboss
Auto: M550d
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 25. Novembra 2012, 10:42

tuke67 napísal:
ja vam to poviem inak a budem vychadzat s profesie ktorou sa zivim , z desiatich aut ktore odchadzaju z fabriky ma styridsat percent popisany rodny list tolkymi chybami ze keby ste videli tie auta co sa snimi deje tak zaplacete a nekupite ich ani za dve padesat , samozrejme tento dokument nikdy neoupusti brany firmy a neuvidia ho ani predajci , to znamena ze vsetko je o stasti pri vybere bud trafis dobry kus alebo mas smolu a voz ktory ma miesto styroch az piatich rokoch co ma vydrzat po servisne kontroly sa drbe v jednom kuse . a co sa tyka stokilwatovej tristodvadsiatky ? tak ja ju mam a som spokojny

Presne tak. Osobne mam 100kw, a vozim sa ta het.. :smile: Niekdajsi spoluziak si kupil take iste auto, mozno este o rok novsie, ale tiez 100kw a neustale mi vola ze potrebuje hento, tamto...a ze ho asi preda a kupi rovnake ale druhe..
Mimochodom, mam jednu 100kw na rozpredaj, priznam ze volalo mi par ludi ktory chceli cerpadlo ale musim poznamenat ze bolo vela ludi ktory chceli nieco prave na 110kw motor.. No jednoznacne z faceliftu vedie DSC riadiaca a senzory..
Niekedy som si povedal ze zacnem 100kw-tom, potom dosporim, kupim 110kw a nakoniec 330d, aby som medzi nimi mal co najmensie financne skoky.. Ale poviem vam, nechcem uz ziadny 110kw, kupim si raz 330d, aj ked to asi potrva..
F10 M5
E46 330CD
E82 120D
F10 M550D
ex E60 535d Manual

Ride or DIE !

DDCpowerUP CHIPTUNING, Meranie vykonu...

tuke67

Nedeľa, 25. Novembra 2012, 11:30

nadro napísal:

Lukáš ty had :P mám pár kamošov čo robia tiež v automobilke však nakoniec aj ty :P To že sa ľudom nechce je pravda, ale v piatky už duplom, lebo každý myslí na to ako sa cez víkend ožere :D :D :D :D

chlapci , to vobec nie je o pondelkoch ani o piatkoch , to je o kofotoch ktori riadia prevadzku , o tom ako čenčuju ludi medzi sebou , akych lemtakov kdekam postavia a ktory potom kurvia a kurvia a kurvia . auto zide s pasu v piatok uz z povycitanymi chybami , zle pozakladanymi obkladmi , na chuj s pasovanymi dverami atak dalej a tak dalej , mohol by z toho byt roman. no a potom tento voz nez sa preda na čeku prechadza roznymi procesmi a repasmi , takze nez sa narodi tak je aj buduci tyzden streda . tak ze tak asi :)

GtheRacer
Auto: dake sa najdu...
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 26. Novembra 2012, 15:31

osobne mam 46 320d 2005 a som spokojny.
Nehodlam ho ani predavat, hoci ma 7 rokov,
vyzera ako rocne a vsetko aj funguje ako ma. Klop! klop!
Dnes mi za to nikto neda realne peniaze, takze kym nebude robit
problemy budem ho pouzivat, bol by som blbec.

Vseobecne ti mozem 46 odporucat, pokial sa bavime o FACELIFTE!
Ale ja mam auto ktore 100% poznam.
Kupovat dnes peknu 320d xce trochu skusenosti a urcite treba uprednostnit
jedno z tych drahsich - v stave. Proste je uz vela zhumplovanych kuskov.

Keby som mal dnes kupovat jazdene BMW za rozumne peniaze
tak 46FL urcite uprednostnim pred 90 a 60, ale do dieslu by som uz nesiel.
Pravdepodobnost, ze sa s tymi problemami stretnes je prilis vysoka.
Benziny napr. 330 a 325 su lacnejsie (+plyn, ak jazdis dlhsie trate) je ovela lepsia volba,
mozes mi verit! :thumbup: (benzin 4R vobec neries)
Ak jazdis len kratke trate po meste, je diesel uplny shit. Ak aj nie hned, po case na to pride
vacsina uzivatelov.
Si zober, ze ak najdes pekny benzin a rozdiel v cene bude povedzme len 900e mas hned paliovo na min 30.000km for free.
A to pri neporovnatelnej kulture xodu, spolahlivosti a servisnych nakladoch.

Btw. tvoje rozhodnutie kupovat v jan-febr. 2013 absolutne kvitujem, predaj je nizky, ceny su dole, auta su o rok starsie,! :thumbup: :thumbup:

S tymi nahr. dielmi je to hlupy mytus. Ale osobne mi vodec nevadi :-$ Pravda je taka, ze su (ovela) lacnejsie ako napr. na VAGiny.
Servisovatelne su tiez lahko. Rozvody maju retaz.

Ale jazdene auto sa kupuje podla rozpoctu.
Neexistuje "univerzalna jazdenka", ktora sa da odporucat v kazdej cenovej kategorii.
Takze, ak to nie je tajne: Aky mas rozpocet??
Hladam:
-> E39 v dobrom techn. stave M62B44TÜ manual
-> E90 LCI Styling 32 7Jx16 ET34 ponuknite...

---
Schopnosti sofera spoznas podla zvyskov much na bocnom okne.
(Walter R.)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných