Streda, 16. Novembra 2016, 06:52
ahoj,mne nieco velmi dost podobne robilo dal som to na diagnostiku par krat a potom uz aj do servisu a nezistili absolutne nic,nakoniec sa jednalo o nevysvetlitelnu mechanicku chybu v motore
to kolisanie otacok je dosledok rj ktora sa za kazdu cenu snazi udrzat otacky a motor v chode,
aby som to este viac specifikoval aj umna bol ten problem ze to robilo vzdy iba daky ten kratky cas a potom to ustalo ale vzdy sa to po case vratilo
nakoniec sa zadrel cely motor a musel som dat novy, cerpadlo sa dalo pouzit na motori druhom to slovo co si napisal mi to uplne pripomenulo ze ROZHADZANY
ked a jedna o mechanicku zavadu motora tak ti nepomoze ani diagnostika resp mne absolitne nepomohla pri mojom rocniku 2000 ,lepsie by bolo pre teba ak by nejaka chyba vyskocila na pocitaci
teraz pre zmenu mi odislo cerpadlo ale uz som si ho dokazal sam opravit a ta trpka prichut veru ked som ich menil 4 a ziadne pred tym som si opravit neskusal a vyslo ma to pekne palky Cerpadlo z opravami, cena opravy vycislena na 0.5€