dobrz den ked vyradim rychlost tak klesnu otacky cca na 1000 ot/min ale nasledne stupne spotreba na 14-16 l po par sekundach klesne na nulu bmw e 46 318i 1998 dakujem za rady a niekto co sa vyzna do bmw okolie LM ??
a to je divne? otacky klesnu lebo vyradis, ale ked si pred tym brzdil motorom, nevstrekovalo so palivo a ked vyradis, nema motorom co tocit a tak tam zacnie striekat a spotreba vyleti na par sekund hore, kym sa neustali na volnobehu.
pri akej rychlosti? lebo ak spomalujes a mas okolo 20km/h tak je to uplne normalne, motor papa na volnobehu okolo 1-2 L za hodinu. a pri malej rychlosti E46 neukazuje aktualnu spotrebu.
tak moja sprostost kukal som na test 5.1 co je dojazd 154 km test cislo 5.0 je spotreba a ta je 7.9 co je fajn cize zatial som z bmw pokojny voci nissanu
a taha ti to auto vobec normalne?? daj to na diagnostiku podla mna ti ide auto uplne napicu mas nieco z rj pripadne vstreky a odporucam nejazdi na nom ked nemusis
a taha ti to auto vobec normalne?? daj to na diagnostiku podla mna ti ide auto uplne napicu mas nieco z rj pripadne vstreky a odporucam nejazdi na nom ked nemusis
tu je niekto veeeeeeeelmi hnusny..
Kto raz sadne do BMW pochopí, že ostatne auta su len otravnými prekážkami na cestách..