... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
stangto napísal:Kadial nejlepsie tahat kable od baterky v mot. priestore a radia do kufra, kvoli subwooferu?
dik
PeqpeK napísal:k tejto teme by som mozno este dodal alternativny postup pre bateriu v kufri - nie je az tak nutne tahat kable od radia ku zosiku
ak nie ste fakt, ze audiofilni ludia, tak by mal byt tento postup vyhovujuci - hlavne pri pouziti neoriginal radia
- napajanie zosiku samozrejme od baterky okolo rezervy (v pripade zosiku na lavej strane) pekne popod falosne dno az k lavemu tapaciru
- remote - spustanie zosiku sa da potiahnut od antenneho zosilnovaca ktory je zapnuty vzdy po zapnuti radia
- signal sa da vytiahnut bud rozobranim bocnych casti kufra priamo z repro(coz je ten tazsi a dost komplikovany sposob) alebo sa da signal vytiahnut z kabloveho zlabu, ktory je pri lavych zadnych dverach, treba vyhodit spodok sedaciek a potom tu umelinu, najst kablovy zvazok a kable ktore chceme su spolu krutene hruby modry s hnedym pre pravy reprak a hruby zlty s hnedym pre lavy reprak, hneda je minus pol
- na zosiku pouzit high level input (ja pouzivam low level a funguje to fajn, ale to asi zalezi od typu a sily prichadzajuceho signalu)
zadne repro mozete bud odpojit, alebo si na radiu pekne nastavit filter, aby do "satelitnych" repro nesli basy, tym padom signal do zadnych repro nebude skresleny a pri pouziti dobreho zosilnovaca viete basy dostat spat s LPF filtrom a zosilnenim...
enjoy
PeqpeK napísal:lepsie citaj - na zosilovaci to treba prehnat cez LPF, ja som to mal najskor zapojene cez RCA z radia no signal bol strasne slaby, asi by si si to mal prist najskor vypocut a az potom buzerovat
Joker-JBL napísal:
sory to som nejak prehliadol...no nehovorim ze to musi byt zle ale rozhodne to je cez RCA lepsie - to ze si mal slaby signal bolo zrejme zlym alebo zle nastavenym radiom alebo zosikom inak si to neviem predstavit ani vysvetlit...
mozme sa stretnut a porovnat ale mame aj kazdy iny hardware..