... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

Typek
Autor témy
Kraj: Žilinský

ISO/Bmw Konektor radio E46 - Zmazať!!

Sobota, 9. Februára 2013, 16:14

Zdravim chalani mam mensi problem...v aute mam neoriginalne radio zohnal som si teda bmw business a moj problem spociva v tom ze mam tam prepajkovany ISO konektor.....je neaka radukcia z ISO spat na BMW ? alebo ako by som si to mohol poriesit?
Dakujem moc za pomoc :)
Naposledy upravil/-a Typek v Štvrtok, 14. Februára 2013, 21:49, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
fox1k
Auto: BMW

Re: ISO/Bmw Konektor radio E46

Sobota, 9. Februára 2013, 16:42

v prvom rade by som pozdravil bývalého majiteľa, pájkovať do origo kabeláže :roll: ](*,)
a tu je riešenie tvojho problému :wink: http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... denie=9&c=

Typek
Autor témy

Sobota, 9. Februára 2013, 16:52

Ďakujem pekne cize staci iba ak si to kupim a prepojim a malo by to hadam hrať...a nebude snížená kvalita hrania hudby ? a co je mega tak to je v krasne cize to mam megavega blizko :) dakujem ti za pomoc

fox1k
Auto: BMW

Sobota, 9. Februára 2013, 16:56

Typek napísal:
Ďakujem pekne cize staci iba ak si to kupim a prepojim a malo by to hadam hrať...a nebude snížená kvalita hrania hudby ? a co je mega tak to je v krasne cize to mam megavega blizko :) dakujem ti za pomoc

skôr záleží ako to je napájkované, možno by bolo dobre dať preč tie redukcie a dať to nanovo, ako myslím originál konektor :wink:
zamálo :wink:

DaveE46
Auto: BMW 320i e46 black
Kraj: Trnavský

Streda, 1. Októbra 2014, 13:57

fox1k napísal:

skôr záleží ako to je napájkované, možno by bolo dobre dať preč tie redukcie a dať to nanovo, ako myslím originál konektor :wink:
zamálo :wink:

Ahojte, nenasiel som tu nikde (prekvapujuco ani google) zapojenie originalneho konektora podla farieb vodicov. Predchadzajuci majitel barbarsky "cvakol" origo konektor a "nakrutil" ISO, chcel by som to dať do poriadku.
EX - BMW e46 318i 87kW black
EX - Citroen C4 VTS 2.0 HDi 16V 100kW
NOW - BMW e46 320i 110kW black

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 6 neregistrovaných