Caute. prestala mi hrat jedna cela strana na vodicovej strane ani jeden reprak nehra. Ako by som zistil v com je chyba? Vybral som radio 16:9 a v zadu su 2 konektory jeden sivy na dvd navigaciu a cd menic v zadu a druhy modry na radio 16:9 v predu. repraky som samotne skusal a idu. tak neviem keby odpalilo radio tak by neslo ale vsetko ide len jedna strana nehra. Dik za kazdu radu
Zdravim tak uz mi ide iba zadny pravy reprak. Zacal mi vynechavat predny a nakoniec uz nehra vobec iba ten zadny. vie to niekto opravit za nie prehnanu ale rozumnu cenu. mal by to byt ten koncák v radiomodule BM54. Dakujem
Za 2kila kúpim celu telku našiel som na bazose typka z Čiech. Popytam sa autoelektrikarov ak tak kúpim nejaké autorádio a dám ho Pod sedačku hlasova navi nevadí stačí keď mi ukáže trasu aj tak to nemám v sk jazyku.
Hehe... asi nevieš o čom píšeš, ale nevadí... za tú cenu BM54 ani zďaleka nezoženieš, a ničím iným sa to nedá nenahradiť... telku meniť netreba, to je iba LCD s tlačítkami... a ver tomu že velmi dobre viem o čom píšem... Presne takýchto zákazníkov som tu už mal a nakoniec boli spokojní že to stálo iba tolko...
Ked to povieš. Chyba je v tej mk4 pýtal som sa mechanikou v robote koncaky sú v ťahu ja mám možnosť kúpiť celu mk4 ten Board monitor za 200e tak sa to myslím píše. Ešte sa popytam keď tak kúpim niečo na mp3 a dám pod sedačku alebo do palubovky. Za 2kila kúpim iné rádio. Ale aj tak ďakujem za ochotu.
Koncáky nie sú v DVD navi mechanike MK4, ale v rádiomodule BM54... samozrejme, ak ho máš na ruke, kludne si ho kúp... Ja nikomu opravy nenútim, napísal som že je tu možnosť opravy a viem to poriešiť...
taky problem preletovat v koncaku tranzistory alebo len poopravovat spoje ze? keby islo o to moze namontovat aj BM24 s redukciou.... sice bude horsi prijem radia ale na radio ajstak vela ludi kasle