Štvrtok, 13. Októbra 2016, 21:34
Nazdar klubáci. Mám taký menší problém, mám e46 328i sedan 142kw 1998 ročník s tým že keď dám fúkanie na okná na klimapaneli ( automatická klíma ) tak to fúkanie keď je studené auto ide ako za dušičky, keď je zohriate na 90 tak ide o trochu silnejšie ako keď je napr na plné nastavené fúkanie do auta. ( kamarát čo má tiež e46 330ci tak aj za studena stlačí a bomby ). Moja otázka je či to je ježko kúrenia alebo by mohol byť problém niekde inde ?( napr poistky alebo niečo podobné, poprípade ktorá poistka ovláda toto lebo mám návod iba po nemecky :/ ). Druhá vec čo ma trápi je že vzadu mám LEDkové svetlá a práva smerovka mi vypadáva. Funguje si ako chce čím myslím že raz ide a raz nejde. Kontroloval som či nieje nejaká kabeláž porušená v zadu v kufry alebo pri tej koncovke, rozobral som pól kufra, hýbal som s káblami aj rezistormy, aj som ich prehodil medzi sebou bez zmeny ... týždeň nefunguje no potom zrazu niečo sa stane a smerovka reaguje korektne. funguje kludne aj mesiac všetky ledky ako majú , po mesiaci zase vypadne a ani za pána prísť čo s tým. Inú smerovku na odskúšanie nemám. Stretol sa niekto s tým ? nejaké rady , nápady ? ďakujem