... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
 ak simal staru skodu 120 abo daco kde trebalo trieskat dverami tak by si bol zvyknuty
 ak simal staru skodu 120 abo daco kde trebalo trieskat dverami tak by si bol zvyknuty  

Jozef napísal:Ja som zas myslel či to nieje pretie gumy že mamju dvojité alebo čo. Alebo že BMW to fakt robi aby sedeli ako pribite:)
 ale nie tak vieš ja to tak porovnavam lebo sa mi moc stava že ostatný ludia čo nastupuju tak to zatvaraju na druhý krat:) no a sam poznam minule som nastupoval do Octavie tak nejak okolo 2000 aj peugeot neni to BMW ale tak napr ja som len trocha začal pustil ich a oni sa same dovreli uplne. A na E 46 to až tak samo nejde že ich pustim a idu trocha tam treba až do konca ale inač v pohode ja som si už zvykol :)
  ale nie tak vieš ja to tak porovnavam lebo sa mi moc stava že ostatný ludia čo nastupuju tak to zatvaraju na druhý krat:) no a sam poznam minule som nastupoval do Octavie tak nejak okolo 2000 aj peugeot neni to BMW ale tak napr ja som len trocha začal pustil ich a oni sa same dovreli uplne. A na E 46 to až tak samo nejde že ich pustim a idu trocha tam treba až do konca ale inač v pohode ja som si už zvykol :)Jozef napísal:a počuvaj aku maš rukuale nie tak vieš ja to tak porovnavam lebo sa mi moc stava že ostatný ludia čo nastupuju tak to zatvaraju na druhý krat:) no a sam poznam minule som nastupoval do Octavie tak nejak okolo 2000 aj peugeot neni to BMW ale tak napr ja som len trocha začal pustil ich a oni sa same dovreli uplne. A na E 46 to až tak samo nejde že ich pustim a idu trocha tam treba až do konca ale inač v pohode ja som si už zvykol :)
Jozef napísal:podla mna to pretlak neni lebo ja ich neťaham nejak rýchlo a pretlak? :)
ked ich taham pomalšie tak tie dvere maju 2 skoky tak do toho prveho to bez probleom ale nie uplne takže ešte pri tom prvom nevznika pretlak a skušal osm to aj s tymi otvorenámi oknami no boli otvorene a to iste