... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

attek1987
Autor témy
Auto: 320i
Kraj: Bratislavský

E46 - Vypaleny xenon

Piatok, 10. Decembra 2010, 21:55

chalani poradte mi,co to moze byt,najprv mi odisiel,lavy xenon OK bol uz cerveny,normalne to malo byt denne svetlo,a dnes som chcel zapnut uz mi nejde ani pravy xenon cim to moze byt,ze by sa vypalili vybojky alebo odisla riadiaca jednotka,ale parkovacky a dialkove mi ide,no dialkove musxim drzat ked ho chcem zapnut ani to nejde len blikat,poradte mi prosim vas.

Užívateľov profilový obrázok
profor
Auto: E46 nemám

Re: E46 - Vypaleny xenon

Piatok, 10. Decembra 2010, 22:29

hladaj

attek1987
Autor témy

Piatok, 10. Decembra 2010, 22:47

profor napísal:
hladaj

to mi moc pomohlo,jednoducho sa chcem poradit od ludi co sa v bmw vyznaju a napise mi hladaj,tak to teda dakujem,blbe prispevky si nechajte pre seba,neidu mi svetla a poradi mi hladaj dakujem =D>

zajtra to cele rozoberem len jednu vybojku mam rozbitu,a,neviem z coho????
je to moje prve auto a moc sa v nom nevyznam,nekdo poradte.ci mam vymenit cele svetlo alebo staci vybojky a nejaku malickost poradte
diky

MarcusAurelius
Auto: BMW 320D e46
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 11. Decembra 2010, 00:47

hladaj ti napisal preto, lebo sa tu na fore o tom bavia pomerne dost casto.. myslim, ze je k tomu aj osobitna tema..
no neviem co s tym mas.. skusal si kupit nove vybojky?
..vies to ze nesvieti vybojka neznamena, ze je vadna..osobne by som ti o tom vedel rozpravat :D
mozes mat vo svetle vodu, mozes mat vadny starter, vadny kontakt, kabelaz, spinac svetiel.. tam je toho kopa.. skus napisat, co si s tym uz robil aby som ti mohol poradit a napis mi SS (resp. PM) lebo ti temu onedlho pravdepodobne zmazu :D

zas zbytocne sa do toho nevrtaj.. mozno to nebude az take hrozne ako sa na prvy pohlad zda
predam
CCFL kruzky, invertory (aj po 1ks) (E46,36,39,38)
4-ramenny volant s airbagom (E46)
Volant z BMW F30 bez airbagu 2014 r.v. - ponuknite cenu
Spinac svetiel (E90)
Motorcek stahovania okna (E46) 10€
Prava krajna mriežka naraznika E46 (benzin) 10€
Narazniky na Passat B6 a audi A6 C6 (ak nahodou)

kupim
rameno stierača na (E46) vodicova strana
krajne plastove mriezky naraznika E46 diesel

attek1987
Autor témy

Nedeľa, 12. Decembra 2010, 00:34

sorry ja som nevedel co si tym myslel, abol som nasraty,lebo na ceste vecer o 10ej som nic nevidel a to som presiel z dunajskej stredy do malaciek
este raz sorry za moju poznamku

profor

Nedeľa, 12. Decembra 2010, 01:52

ok
hlási ti BC vypálenú žiarovku? pri autičku?

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 12. Decembra 2010, 02:27

to mi moc pomohlo,jednoducho sa chcem poradit od ludi co sa v bmw vyznaju a napise mi hladaj,tak to teda dakujem,blbe prispevky si nechajte pre seba,neidu mi svetla a poradi mi hladaj dakujem

Napisal ti dobre. Tieto veci su tu preberane milionkrat a aj poriesene. Daju sa jednoducho vyhladat pomocou funkcie "hladat"
Tento klub nie je 24hodinovy plateny HELPDESK a ani odtahova sluzba.
Navyse clen profor tu nieco znamena a ma tu daleko viac zasluh ako ty problemov so svojim autom. Pochop ze toto je forum, kde sa mozes na nejaku vec opytat a ak su niektori ludia ochotni ti poradit, tak ti poradia v ramci svojich moznosti, ale v kazdom pripade bmwklub.sk nie je institucia, ktora sluzi nato, ze ty tu napises z dialnice ze ti dosiel benzin, a ze hned k tebe vyrazi pohotovostna jednotka ludi, ktori ti musia do 30minut pomoct vyriesti tvoj problem......
Nato su ine instuticie ako ADAC a podobne.
Tak isto problem s vypalenou ziarovkou ti poriesi autorizovany servis.

A teraz k tvojmu problemu:
Ak ti nesvietia svetla a pises ze mas rozbitu vybojku, riesenie znie : vymenit za novu. Cele svetlo kvoli tomu menit nemusis.

Tvoja citacia:
no dialkove musxim drzat ked ho chcem zapnut ani to nejde len blikat,poradte mi prosim vas.

- tomu aspon ja dobre nerozumiem, co vlastne chces povedat.
Je mozne ze ti odisla aj RJ svetiel.

Riesenie:
ist na diagnostiku a tam absolvovat vsetky testovacie plany pre urcovanie zavad svetiel.

profor

Nedeľa, 12. Decembra 2010, 09:42

Ďakujem airbone.

nabudúce napíšem: Hľadaj na fóre, bolo toho dosť popísaného v tejto veci.
škoda že nie som moderátor, na konkurenčnom fóre kde som bol admin som pracne vyhladal všetko okolo centrálov a dal linky do jednej témy, xenony taktiež...to by sa tu zišlo

attek1987
Autor témy

Nedeľa, 12. Decembra 2010, 14:26

diky airbone,nabuduce budem vediet,len par poznamok

1. som sa ospravedlnil bo som nevedel co tym myslel
2. nepoznam svetla BMW tak som sa chcel poradit
3. som tu novy,takze sorry ze som nedal hladat,ked som ho nepochopil,nabuduce budem vediet
4. necakal som aby mi niekto do pol hodiny napisal,len som chcel vediet 3 veci,ci to je vybojka,starter alebo riadiaca jednotka,co som dovtedy nevedel,teraz uz viem,dakujem
5. preto som to tak napisal,lebo som bol nasraty,a niekto mi napise ze hladaj,ja som si myslel ze mam hladat chybu na aute,a ktomu 3. bod
6. pozeral som sa ci neni nahodou podobna tema listoval po strankach ked ma to prestalo bavit tak som dal novu.
7. a este raz sorry ze ma nenapadlo hladat

a prisiel som na chybu su vypalene vybojky,bo som ich vymenil a vsetko funguje,dakujem za Vase rady,vela ste mi pomohli,nabuduce uz to budem vediet

dakujem

1morok
Auto: 330ci smg
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 12. Decembra 2010, 16:06

ak už výbojka menila farbu, pravdepodobne bude odídená riadiačka alebo aj štartér. ale nemusí to byť

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 12. Decembra 2010, 19:04

attek1987

mne sa nemusis ospravedlnovat, ale zle sme sa pochopili, myslel som ze nadavas kvoli tomu, ze ti nikto neporadil do pol hodiny. Profor ti poradil dobre, ze mas hladat, myslel tym hladat na fore, lebo tu bolo uz vela tem o tom kde sa to rozoberalo.
Vybojka stoji cca 30eur, takze prehod ich a bude..... Teda ak bola chyba vo vybojke....

attek1987
Autor témy

Nedeľa, 12. Decembra 2010, 23:21

neeee,ja som nenadaval kvoli tomu,ja to uz mam prehodene,vsetko funguje,vybojky boli zle,jako sa to maze ked je to uz OK
,ci to vymaze admin???

dikes chalani,dufam ze aj ja nekedy pomozem =D>

misenko00
Auto: Bmw e46 330xdtA
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 24. Septembra 2012, 17:37

caute dnes som umyval motor a po nastartovani mi zacala svietit ze mam vypalenu vybojku. skontroloval som vsetky kable ci niesu odpojene vsetko ok a stale to nejde. mam taky pocit ze sa voda dostala do startera to je ta mala obdlznikova krabicka pod svetlom. Stalo sa niekedy ze sa ta voda odpari a ono to zase pojde ? alebo treba to menit ?

na obrazku co je zaskrknute ta cierna gumova hlavicka tam chybala tak sa asi cez to dostala voda dnu. mal niekto podobny problem ?
Prílohy
555566.jpg
555566.jpg (52.53 KiB) 2506 zobrazení

misenko00

Pondelok, 24. Septembra 2012, 18:25

misenko00 napísal:
caute dnes som umyval motor a po nastartovani mi zacala svietit ze mam vypalenu vybojku. skontroloval som vsetky kable ci niesu odpojene vsetko ok a stale to nejde. mam taky pocit ze sa voda dostala do startera to je ta mala obdlznikova krabicka pod svetlom. Stalo sa niekedy ze sa ta voda odpari a ono to zase pojde ? alebo treba to menit ?

na obrazku co je zaskrknute ta cierna gumova hlavicka tam chybala tak sa asi cez to dostala voda dnu. mal niekto podobny problem ?

teraz som si vsimol ze mi nefunguje aj automaticke nastavovanie svetla ale len na tom co nejde xenon, myslim ,ze to neslo aj predtym na jednom svetle. vystriekal som to kontakt sprayom mozno to pomoze.

misenko00

Streda, 26. Septembra 2012, 18:55

misenko00 napísal:

rozmontoval som svetlo , boli zoxidovane kontakty na startery. Vycistil som to kontakt sprayom poriadne a chvalabohu to funguje.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných