nazdar baworaci chcem sa opytat zajtra idem menit ramena na svojom tatosovi a ostatne veci co su okolo toho a preto sa vas pytam ako narocna je vymena tychto veci a na co by som si mal davat pozor
neviem ako to vyzerá pod tvojou kapotou, umňa je problém dostať sa ku šrubám (bez väčšej demontáže) čo držia ramena cez nosníky.
a priprav si nejaký sťahovák, na tento orech.
Zdar!!! nieje to az take kriticke, v podstate je horsi pristup len ku jednej matke kde ti pomoze len vidlica 21 a dost vela pohybov (na kazdej strane) ale rozhodne sa do toho pusti budes mat dobry pocit. ACHTUNG!!! dufam ze mas aj silentbloky na ramena lebo stare nepouzijes a ak ano tak to pocitis.
Ked maš doma kanal tak to nie je vobec ziadny problem.Ja som si sam menil silenbloky na oboch ramenach a všetko muselo isť von.Na jednej strane sa trochu potrapiš a ponadavaš a ta druha pojde ako po masle.Moja skusenosť.Veľa zdaru pri vymene
takze uz to mam za sebou vymena tych ramien bola hracka okrem tej jednej matice pri spolujazcovi ale najvacsi hacik bola vymena capov riadenia ktore sme nemohly od srubovat od serva tak na rad prisla bruska ktora to hned vyriesila . uz som bol spravit geometriu a je to rozhodne citit po vymene lepsie sa my jede
ja som dnes chcel menit ramena ale som sa nedostal k matke na orechu dalej od kolesa tú nevydno ani pod kapotou ani z dola co tam musim este rozobrat aby som sa knej dostal? kanál nemám musel som nadvyhnut a podlozit...pomozte ako nato...
No praveže najlepšie sa to robí na kanály,lebo ti auto pevne stojí na kolesách a vieš sa dobre zapreť a nič sa ti nekýve,mne sa všetko robilo zospodu a nebol absolútne žiadny problém ak máš dobrý vercajk.....to je základ...
Ak myslíš tento orech,tak treba dat dole spodný výstužný hlinikovy plech, bez toho moc nenarobiš, a ani k napravnici sa nedostaneš....neviem ktory model 320D máš,ale moja tam má plech a do r. 2001/9 tam je trojuholnik a plastovy kryt....