... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
thrash napísal:No necudujte sa, toto som vycital na forach a aj na tomto v istej vacsej miere.. Radsej sa niekto k tomu odbornejsie vyjadrite lebo aj mna to zaskocilo ako vas (dedukujem podla tych blbich obrazkov :) )
Ako viem ze drift a sprin dodrbe diferak ale aby som nemohol jazdit s mierne pretocenym motorom a ziadne plyn na podlahu lebo trpnem kedy mi zacne odchadzat diferak sa mi na takomto type auta zda blbe..
michaltt napísal:Thrash...precitaj si aky "trash" si napisal a skus sa nad tym zamysliet. Kazdy diferak dostane na p*cu ak sa s autom robia blbosti ale prosimta, odkial si vzal, ze sa nesmie tocit auto do otacok a pod. ?
BMW ma za sebou niekolko generacii aut, roky vyvoja a ak by tato skutocnost, ktoru opisujes bola pravdiva tak 80% e46tiek je uz asi v srote. Pri normalnej jazde sa diferaku nestane nic. Je to slahac v ktorom nedochadza k spalovaniu. Ak je tam olej a jazdis ako clovek (aj na limity automobilu) tak sa nemas coho bat. Nehovoriac o tom, ze e46tky, teda celkovo N/A motory ozivaju prave od 3000ot. Tie diferaky su na to stavane. A to plati pre vsetky automobilky. Diff nieje ziadna veda - Ozubenie, loziska, napln atd. takze ked tam nieco pokazis tak bud je to nesetrnym spravanim sa k autu, vyrobna vada (malo pravdepodobne) alebo nedostatok oleja.
A e46tka nieje sportove auto. Ma to sportovy vzhlad, je to relativne komfortne na to, co to auto dokaze (teda dokazalo 10 rokov dozadu). Ako povedal moj kamos...BMW je fajn pretoze ma zo vsetkeho nieco. Vzhlad, handling, vykon, komfort, kvalitu atd atd. Takze zalezi aj na tom ako jazdis a co pre teba znamena sportova jazda. Ak chces blbnut tak si kup japonca.
A diff na e46 sa tazko zhana? Ak nejaky potrebujes, dam ti cislo uctu a do tyzdna ho mas pred barakom.
ice.blade napísal:problem bude ten ze ak si niekto kupi auto ani neskontroluje kolko oleja je v dife ci prevodovke... potom nabeha 50tis km prehrieva dif aj prevodovku + sa velmi opotrebuje, su vsade vole a staci nejaky zly drift a uz sa moze nieco posratv normalnej prevadzke mozes tocit co len chces kolko len chces pokial auto ide rovno a nie dverami napred
thrash napísal:Odstavec c2: no nepisal som ze je sportove ale sportovejsie (ako taka octavka napr. :) urcite so svojim vykonom jazdnimi vlastnostami a pod sa tomu viacej blizi).
michaltt napísal:On to myslel tak ze je sportovejsie AKO taka Octavia. Cize viac ako Octavia.