... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

delarock
Autor témy
Kraj: Košický

E46 Velka zahada, problem s budikmi

Štvrtok, 20. Októbra 2016, 20:55

Ahojte potrebeboval by som radu s touto zahadou ! Menil sa na E46 2004 ke YAW senzor, pretoze vyhadzovalo ESP alebo sem tam spustilo ABS aj na suchej ceste.
Po vymene vsetko na poriadku, esp aj abs ziaden problem, lenze vyskytli sa dalsie problemy. (senzor meneny u Simika ktory tiez si nevedel velmi dat rady )
Rozsvietil sa Airbag, chyba sa nedala zmazat pretoze diagnostika sa nevedela pripojit na riadiacu jednotku.
Prestali fungovat repraky, radio svieti atd ale z reprakov ticho a nic len ticho.
Prestalo fungovat podsvietenie budikov, tj rychlost, otacky, palivo, alee palubny pocitac svieti. Tak isto vidno ukazuje aj rychlost,otacky atd v poriadku
Prestali fungovat kontrolky napr ako blinkre ( blinker funguje fyzicky) , dialkove svetla atd, ale kontrolky ABS ESP, olej atd atd funguju

Nestretol sa s tym dakto prosim alebo nevie mi poradit co sa mohlo stat? Skusit vymenit cele budiky za ine?

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: E46 Velka zahada, problem s budikmi

Štvrtok, 20. Októbra 2016, 21:26

Zavada na IBUS... nieco ju blokuje...

delarock
Autor témy

Piatok, 21. Októbra 2016, 06:50

mohol to sposobit novy yaw senzor ?

j.slavko

Piatok, 21. Októbra 2016, 07:26

Lenže ako sa to dá zistiť kde čo ju blokuje? Treba len skúšať? alebo?

PetoK

Piatok, 21. Októbra 2016, 07:35

Daj to spravit niekomu co sa vyzna... nic nemen zbytocne sam... staci aby bola niekde napr. kabelaz v skrate o karoseriu... z budikov ide IBUS na svorkovnicu za kastlikom a tam sa to rozvetvuje... treba hladat...

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Pondelok, 24. Októbra 2016, 07:00

Ako som spominal,uz som takto odfajcene budiky menil,skratovali cely ibus(aj ked netvrdim ze je to aj tvoj pripad)....Ozvi sa,skusime bezplatne ine budiky a uvidime co dalej....Vtedy bol na doriesenie zly cas,piatok a vela hodin.....a nahradne budiky nikde....A moja chyba ze som si neotestoval vsetky rj pred vymenou senzoru....

Podotykam po vymene yaw senzora prebehla kalibracia v poriadku,kontrolky stabilizacie zhasli,akurat sme mali odpojenu sedacku koli montazi yaw senzora a ked som potom chcel airbag vymazat proste vsetky moduly co komunikuju po pine 8 obd2 neslo spojit z diag..

Ked tak sa ozvi...
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

delarock
Autor témy

Piatok, 28. Októbra 2016, 18:19

Ach jak tak prestalo ist uz aj stahovanie okien a blbne sem tam nastartovanie(zhavice, jednotka vymenena) Stahovanie cez kluc ide. Som zvedavy co dalej pojde do kvietok.Neni tu nikto zdatny v elektrike co by sa mi v kosice a okolie vedel na to pozret prosim ?:)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných