Ano toto vsetko som spravil...Plastova (okrasna) krytka, Matica (13mm kluc), podlozka. Stierac dole. Pod stieracom segerka (zavlacka) + podlozka, pod podlozkou uz iba gumicka (tesnenie). Ostane iba trciaci cap a matica (24mm kluc), ktora drzi vsetko pokope. Dam dole maticu a vobec mi to nejde ani pohnut a uz vobec nie lahko.
Samozrejme z vnutornej strany mam odstranene maticky z krytu (10mm kluc) a aj maticku , ktora drzi cely mechanizmus proti potoceniu (10 mm kluc)
Vyzera to ako keby bol plast spojeny s hlinikovym telom mechanizmu...nemam tam ani sparku ani nic...vyzera to ako keby to bolo zlisovane.
Chalani ja uz naozaj neviem vcera som to mal rozobrate 2x dnes 1x predtym som to uz rozoberal fakt asi 7x striekal som tam vsetko mozne aj nemozne, nalieval oleje ...
budem skusat rozobrat ten mechanizmus od rucky otvarania skla, ale aj to som uz robil velakrat... uz stracam napady.. jedine co ma stale zenie je ze vzdy ked zaprsi tak hovno vidim, inak by som sa na to vyprdol. A ja Fakt pouzivam spatne zrkadla pri jazde aj pri parkovani aj pri vsetkom (aj ked sa licim do prace

)