... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Radler napísal:No nedopadlo to ziadno piska to stale, ale iba ked chcem poriadne pridat a drzat pedal pritlačeny. V momente ked sa auto poriadne rozbehne do vyšších otacok piskanie ustupuje az do uplneho ticha cize je to len par sekúnd. Skusal som natocit ten zvuk ale velmi tazko sa to nahrava cez video skoro nic nepocut.
Radler napísal:pri zavretom okne to nepocujem len ked je otvorene a aj to musim ist okolo niecoho aby sa mi ten piskot odrazal to turbo by to mohlo byt
PeqpeK napísal:prvy turbomotor?
lubesko napísal:Skúsim aj ja niečo poradiť hádam že sa nik neurazí. K tej spojke ja som mal problém spojka mi riadne pískala no ložisko teda ale to je zvuk ako keď brzdí vlak šupol som nové ložisko samozrejme aj spojku lebo stará bola pred odchodom a jeden zvuk je preč.
Inak mám 330xd 2001 sedan nové turbo samozrejme kat off a podobne turbo mi krásne odfukuje ale to poznáme čo je to za zvuk......proste krása no keď niekedy pridám tak poriadne derie sa zniekiaľ čudesný zvuk taký prenikavý ale to pripisujem nejakej dierke môj názor predpokladám že zvuk sa môže zhodovať s riešeným problémom. Moja skúsenosť tak skôr by som prezrel či niekde nieje dierka alebo niečo povolené..........