Zdravím
Pri dnešnej oprave zadného stierača som objavil pár nepríjemných vecí. Stierač išiel dosť ťažko, resp. keď som ho zapol spravil obrátku a potom sa zastavil cca v strede, tak som sa rozhodol rozobrať, vyčistiť, namazať, zložiť. Celkom jednoduchý postup mi znepríjemnilo pár odhalení, ktoré ma veru nepotešili.
1. vec:
Prasknutá krytka kovania. Niekto predomnou asi riešil podobný problém a s doťahom skrutiek sa nepáral... Btw. tento
diel som v katalógu našiel za 40€ akože WTF?! veď môj mobil bol lacnejší... ale to je jedno, neviem či tie ceny vôbec sedia a sú aktuálne.

2. vec:
Prasknutá krytka stierača... zas nejaký "opravár" "opravoval"

3. vec:
A toto ma dojalo úplne, začínal som uvažovať nad tým či to bol vôbec dobrý nápad púšťať sa do nejakej opravy. Ako so horko ťažko dal dole zapečený stierač objavil som krásnu vec, odtrhnutý závit. Vtedy mi došlo že vazelína stačiť nebude. Ale to bolo ešte všetko v pohode lebo som nevedel koľko stojí táto
kovová sranda a
tamtá plastová sranda č.12. Keby som to dal do BMW "servisu" dakde so slovenských metropol asi by som za opravu stierača zaplatil ako za výmenu turba

A konečne sa dostávam k tomu čo vlastne chcem. No chcem hlavne pomoc, lebo soliť také prachy sa mi rozhodne nechce. Najlepšie by bolo tieto diely vymeniť za nepoškodené ale nové ich asi za rozumnú cenu nekúpim. Viete mi prosím poradiť kde, ako, od koho niečo takéto zohnať?
Ďakujem za každú užitočnú radu.