... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Janci009 napísal:Zdravim Vas nevie mi nahdoou niekto poradit kde moze byt problem so zadnymi svetlami na E46? Potreboval by som celkove info, co kde ma svietit a tak podobne, mam totiz problem s tym ze ked som na diagnostike tak test mi uplne ine ziarovky rozsvieti ako ked zapinam vypinac, no a stale mi svieti dolna stredna ziarovka na parkovackach tak silno ako hmlovka. Zatial som to riesil len tak provizorne dal smo tam 24V ziarovku .
TT-SIMIK napísal:Pred face má dole dve žiarovky obe svietia ako stretavačky, ked stupíš na brzdu vonkajšia sa zosilní a svieti ako brzda....nad nimi su smerovky..... kufrovná lavá červená má svietit ako hmlovka, spiatočky to už vieš tiue biele kufrové.....
na face je to tak že dole su na vonkajšom svetle dve stretavačky, tie svietia na 1/3 svojho vykonu(ak sa vypali brzdová najvrchnejšia,tak svieti z nich jedna viacej ako stretavačka a nahradza vypalenu brzdu...nemci vedeli čo robia...))),ale to len ked sa vypáli horná brzdova žiarovka.......v strede máš smerovku, a na vrchu brzdu.....kufrová časť červene su tiež stretavačky svietia na 1/3 vykonu a lava je ešte aj hmlovka ktorá zosilnie ked zapneš hmlovku........a tak isto spiatočky biele.....žiadna veda......napíš aky maš model a poriešime......
slamec napísal:
ktorý ročník?
poprípade foto
Janci009 napísal:
No je to 2002 foto urobim zajtra a prlzim ze co to vlastne blbne, neviem co s tym ale do BMW servisu sa mi neche chodit tam by som asi nechal majlant zato
Skypco napísal:...presne tak..., na po face sa bohuzial tie konektory dost casto riesia..., takze tam ta kontaktna chyba na brzde kludne moze byt..., tym co vymenili uz desat ziaroviek a stale alebo obcasne im palubak hlasi vypalenu ziarovku doporucujem pozriet kostrovy kontakt (2)..., ten je "trosku" poddimenzovany :) ...