... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
tunerxxl napísal:chyba 65 Nockenwellen-sensor:Einlass
Cerberro napísal:
Einlass = Sacia
takze by to mal byt diel č. 18 na obrazku
erikcdj napísal:napíš potom ze ako to ide po výmene lebo mne robí to isté a tiez kolko stoja tie snímače..
tunerxxl napísal:ano vykon je polovicny by som povedal uz ho mam objednany a uvidim co to povie ak to bude ono tak super!!ak to nebude nieco ine ale raz ide v pohode a stoho tomu zasibe a je to uplne lenive a mato tendenciu ako keby to dusilo!!
tunerxxl napísal:vypada ze to bolo ono diel cislo 18 cidlo vackoveho hriadela sacie objednal som od FEBI stalo 65e tak dufam ze to vydrzi zatial je to ok dik za pomoc
Ico2311 napísal:Do kelu , teraz som si precital vas rozhovor a dako som pochopil z toho ze su 2 snimace vackoveho hriadela... Mne robi presne to iste a ja som myslel ze je len jeden a hned som ho objednal ... Ja som objednal saci ... Cize ten co je uchyteny v predu ... Tak pekne ... Inak aj vam sa stalo ,ze ked ste ho trosku rozbehli, tak zlenivel a ked ste pridali plyn tak zhasol?
Dajtye vediet ako sa sprava po vymene auto ... Inak ja mam tiez E46 ale ja mam sedan a ten snimac bol iny v tom ze na snimaci nebol kabel s koncovkov,ale koncovka sa davala do snimaca ...
Ico2311 napísal:Do kelu , teraz som si precital vas rozhovor a dako som pochopil z toho ze su 2 snimace vackoveho hriadela... Mne robi presne to iste a ja som myslel ze je len jeden a hned som ho objednal ... Ja som objednal saci ... Cize ten co je uchyteny v predu ... Tak pekne ... Inak aj vam sa stalo ,ze ked ste ho trosku rozbehli, tak zlenivel a ked ste pridali plyn tak zhasol?
Dajtye vediet ako sa sprava po vymene auto ... Inak ja mam tiez E46 ale ja mam sedan a ten snimac bol iny v tom ze na snimaci nebol kabel s koncovkov,ale koncovka sa davala do snimaca ...