... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
ice.blade napísal:pozri sa kam ti vedu tieto kable
mam taky pocit ze je to isoredukcia ktoru ked odpojis pripojis na to original radio
ganco1 napísal:pohladaj v tej diere kde bolo radio, ze kam su pripojene tie koncovky, mas tam nieco take ako je na obrazku (je to redukcia,aby si mohol pripojit neoriginal radio)a to odpoj, niekde to tam bude skryte
ganco1 napísal:no vyborneto je presne ono, rozpoj to a uz by to malo pasovat do origo radia ............ten vonkajsi plast by mal ist povytiahnut smerom dohora, uz neviem presne ako, ale potom to pojde rozpojit
ganco1 napísal:mal som chvilu neoriginal radio, preto to poznamdal som si este moje radio na kazety prerobit aby hralo vstup z mp3 prehravaca podla tohto navodu : bmw3/e46-urob-si-sam-vystup-na-mp3-z-oem-kazetaku-t24634.html
a funguje to bezproblemovo
ganco1 napísal:... ja tam mam pripajkovany kabel, na konci ktoreho je 3.5mm jack konektor a na ten konektor vies pripojit mp3 alebo ja mobil
ganco1 napísal:nieje nahodou aj ten kabel, tiez pripojeny na povodnu koncovku? skus zase pozriet ci nieje pripojeny na povodny kabel k antene