... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
jararak napísal:jj stal som, inac mate nejaku fintu na zohrievanie auta v takomto obdobi? ved mne sa za 10km pomaly nepohol ukazovatel teploty, mam tam nejaky karton nasukat pred chladic?
Jannci napísal:ked mas rano 3 stupne a menej, tak je velka pravdepodobnost, ze teplota cesty je este nizsia, cize moze byt namrznuta. to jest, upozornuje ta, ne ze das jedna a plny a skoncime v prvom strome
Maťásek napísal:
To ti fakt nevim... je to dost zakladna vybava, pochybujem, ze to ma... Ani som si nejako za jazdy neuvedomil, ci su zrkadla odmrznute, alebo nie. Skusim nabuduce kuknut.
Maťásek napísal:Ale kôli čomu? Menia sa nejako podmienky priľnavosti, alebo prečo to hlási?
SnipE_88 napísal:E46 nevyhrieva stale ale iba ked klesne teplota ale pod kolko to netusim...
no urcite ani predface nevyhrieva stale
Inscene napísal:vyhrievane spataky isto nema kazda e46... a zapina sa to automaticky pod istu teplotu ..vska ked ho mas zamrznuty po par minutach je krasne cisty .. a nemusis s nim nic robit..tak isto aj predne sklo ..staci chvilu pockat a nie skrabat to do bezvedomia)
Maťásek napísal:Neska som sadol do auta, otočím klúčik a zrazu to pípne a bliká mi na BC teplota, neviete čo mi tým chce povedať?