... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
tomato
Autor témy
Auto: 330xd e46
Kraj: Žilinský

Re: e46 odpojeny kabel pod sedackou

Štvrtok, 17. Apríla 2014, 09:23

PetoK napísal:
Hosi, zavisi od toho pre aky trh bolo auto vyrobene... niektore auta mali zapojeny ten spinac a pasy pipali.

Je to aj vo WDS.

To co mam ja je talian.

Tak teraz uz vobec neviem :) ale necham to pekne pod sedackou stocene do klbka ako bolo doteraz :)
330xd

fishbone
Auto: Bmw 318i E46 N42
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 21. Apríla 2014, 17:56

fox1k napísal:
starec, riskovať a rozmýšľať, či dáš dieťa dopredu, či si to tá 12ročná dečka dobre odsleduje, aká tam je hmotnosť. To hádam nemyslíš vážne :shock:

S tou otazkou na tu detsku sedacku som asi zostal asi nepochopeny a pomaly tu fox1k urobil zo mna krkavcieho otca :-| (zatial som len cakatel). Len som sa chcel spytat ci je vobec nejaka moznost dat dopredu detsku sedacku samozrejme aby bolo na 100% zarucena bezpecnost pred potencialnym strelenim airbagu - ci s tym ma niekto skusenost. Kamos na civicu to ma tiez cez tu zatazovu decku , ked da dopredu sedacku a nepipa mu pas tak airbag nevystreli, ale ja nemam kontrolku zapnutych pasov takze ani nie je moznost si to overit ci to vobec tam je a funguje. tot vsjo nechem nic riskovat ani skusat len som sa pytal. peace :-)

fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Pondelok, 21. Apríla 2014, 18:41

ospravedlňujem sa, nemyslel som to útočne.
Tá sedačka by mala byť do myslím že do 20kg neaktívna. Vypnúť bag ako majú novšie modely sa nedá. Teda neviem, ja by som to neriskoval :wink:

steve20
Auto: 330xi,318i,fabia
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 21. Apríla 2014, 21:11

Mne trci rovnaky kabel zo spolujazdcovho pripinaca pasu a tiez neviem kam to mam zapojit, aj kontrolka airbagu mi svieti, tak neviem ci to s tym ma nejaky suvis.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných