... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

dyron
Autor témy

Re: E46 - Nepravidelný a neklidný chod za studena

Štvrtok, 8. Októbra 2009, 20:48

hmmm fakt nevím, byl jsem už na třech typech diagnostik a nikde nic....když budu předpokládat že by diagnostika odhalila lambdu a ostatní čidla, tak začnu u toho co sy myslím že odhalit nemůže. Takže začnu svíčkama, zapalovacíma kabelama a postupně to asi vyměnim. Jeden expert přes BMW říkal, že to může být jedna nebo víc z celkem asi 30ti závad....

nasuda
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 8. Októbra 2009, 20:49

dyron napísal:
hmmm fakt nevím, byl jsem už na třech typech diagnostik a nikde nic....když budu předpokládat že by diagnostika odhalila lambdu a ostatní čidla, tak začnu u toho co sy myslím že odhalit nemůže. Takže začnu svíčkama, zapalovacíma kabelama a postupně to asi vyměnim. Jeden expert přes BMW říkal, že to může být jedna nebo víc z celkem asi 30ti závad....

ja mam nove sviecky ale tie kable nemam kolko sotja tie kable vies aspon priblizne?

dyron
Autor témy

Štvrtok, 8. Októbra 2009, 20:52

od BOSCHE cca 4000,- a Starline asi polovinu. Já mám na svíčkách najeto asi jen 2000km, jsou to BOSCHKY, ty ale údajne nejsou dobre, tak premyslim ze koupim NGK, ty me byli doporučené. Ale nevím jako kdyby to bylo svíčkama, tak bych byl hoodně překvapenej...

nasuda

Štvrtok, 8. Októbra 2009, 20:58

Ja mam NGK aj mne hovorili ze tieto su dobre a dost vela stoja tie kable :(

dyron
Autor témy

Štvrtok, 8. Októbra 2009, 21:02

No právě a ješte když ani nevíš jestli to pomůže.

nasuda

Štvrtok, 8. Októbra 2009, 21:04

teraz mam taku dylemu co robit ci kupit vahu alebo nekupit vahu co robit lebo len tak vyhodit 120eur mno ne som tka na tom aby som len tak do vzduchu hadzla eurace :!:

dyron
Autor témy

Štvrtok, 8. Októbra 2009, 21:08

No tim že jí koupíš nic nezkazíš, třeba to tobě pomůže, uplně vyhozený peníze to nejsou, jelikož ta nová váha je přece jen znát, ale jen trošičku jde auto líp do otáček ale problém s nepravidelným chodem neřeší. Jsem zvědavej na zítřejší ráno až bude auto totálně studený, jak moc budu poskakovat:-) třeba se to trochu zlepší

nasuda

Štvrtok, 8. Októbra 2009, 21:11

mno ved potom napis ze co a ako lebo napriklad ja uz stymy otackami az taky problem nemam ze mi lietaju dole malo kedy uz v poslednej dobe co jazdim dlhe trasy alebo trasu lepsie povedane tak to je v pohode ael auto stratilo na tahu neni to ot co to byvalo:( ale zajtra sa na to chcem este pozriet skusim ju odpojit apobehat troska neake rovinky a zistit ci ide alebo nejde lepsie a uvidime co bude

paja
Kraj: Žilinský

Piatok, 9. Októbra 2009, 06:12

ja to za chodu neodpájam, ale ked je motor vypnutý, ano bude mat potom nepravidelný chod a budú ti trochu kolísat otáčky ale aj tak sa chod povozit a uvidíš....neublížiš mu, ak bude tahat normálne a pojde do výkonu tak je to tým...apropo som dnes vyčíhala váhu od autolock a tá stojí 60 eur, som ju dnes dala do jednej 530D 2002 a facha normálne, auto behá OK...DYRON tak tú váhu vrát, ja vždy možem diely vrátit a najma Bosh, proste ju v dieloch pošlú naspat a je, ja si hocikedy ak sa mi niečo nezdá objednám tú istú vec aj od troch firiem a pak to čo nechcem vrátim, každý kdo robí s dielmi može veci poslat spat
*** 330cd***E46 lift M-paket(milacik) a 330 E92 novy clen :-)
530D E60 orientalblau
323Ci E46 hellrot
330D E46 lift schwarz II
320D E46 facelift titansilber
730dA E38 lift orientalblau

** PaP AUTO MARTIN **

paja
Kraj: Žilinský

Piatok, 9. Októbra 2009, 06:20

no viete keby ste boli dakde poblíž je to najmenej prehodit za dobrú váhu a odskúšat ale čo ked ste z daleka... najdi si Nasuda dakoho z okolia nech ti žične nachvilu váhu a je, aj ked tam dáš z 3,0D tak to bude fungovat, ale prehod len vložku , nie celú prírubu, lebo tá sediet nebude...
*** 330cd***E46 lift M-paket(milacik) a 330 E92 novy clen :-)
530D E60 orientalblau
323Ci E46 hellrot
330D E46 lift schwarz II
320D E46 facelift titansilber
730dA E38 lift orientalblau

** PaP AUTO MARTIN **

dyron
Autor témy

Piatok, 9. Októbra 2009, 06:58

Nene vahu vracet nechci, pres noc jsem mel odpojenou baterku a NOVA VAHA JE ZNAT, auto zase konečně tahne a otáčky přestaly padat. Včera jsem ještě vyčistil volnoběžnej ventil tak možná že to taky trochu pomohlo. Ted už je jen motor trochu neklidný, tedy nemá takový sametový chod a když stojim na světlech, tak se mi trochu snižujou otáčky, ale to by možná mohly dělat svíčky, nebo kabely. A nebo je to celé tím že je dneska zima a vlho a včera když jsem to zkoušel bylo teplo a sucho. Fakt nevím :mrgreen: Každopádně nová váha je znát, tím sem si jistej i když problém zcela neřeší

nasuda

Piatok, 9. Októbra 2009, 08:06

paja napísal:
no viete keby ste boli dakde poblíž je to najmenej prehodit za dobrú váhu a odskúšat ale čo ked ste z daleka... najdi si Nasuda dakoho z okolia nech ti žične nachvilu váhu a je, aj ked tam dáš z 3,0D tak to bude fungovat, ale prehod len vložku , nie celú prírubu, lebo tá sediet nebude...

ako brat ma 323CI takze mzona ho prehovorim aby sme vymenilia ktora je stoho ta vlozka? to mi porad este a este neviem aku znacku kupim uvidim co bude a ako buud na to financie.

nasuda

Piatok, 9. Októbra 2009, 15:13

mno cavte skusal som to bez tej vahy to kokot ved to ide samo do otacok ekd som ju zapojil bolo ovela lenivsie troska bol nekludny motor ked bola odpojena ale inak pohoda islo to ovela lepsie cize mala by byt zla ta vaha?

nasuda

Sobota, 10. Októbra 2009, 20:21

dneksa som nasiel nieco taketo skusal to niekto?

http://www.bmw3.firespace.eu/motore46v.html

nasuda

Pondelok, 12. Októbra 2009, 13:53

NIKTO NIC?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných