... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
matysE46 napísal:zdar..uz je to par mesiacov co tato tema vznikla..nejako som tento problen s nefungujucimi spatnymi neriesil..jazdim na nom len ja tak som ich nepotreboval nastavovat..vcera som sa rozhodol, ze to skusim pozret a konecne opravit..tak som pozrel najskor poistky, ako mi bolo poradene..mali to byt 31 a 57 - 5 amperove..57 bola v poriadku, 31 bola na sracky..tak som kupil na pumpe sadu poistiek a vymenil som to..cely happy, ze to pojde som nainstaloval novy ovladac..skusim nastavit zrkadlo hore - ide..dolu - ide..doprava - ide, dolava - a jeeeeeeeeeeb..zas smrad v celom aute hned..tak som ho vytiahol, cely horuci..rozobral a zas skratovany..tak cely nasraty na poistky som otvoril poistkovu skrinku, vytiahol 57cku - ok, vytiahol 31ku - ok..![]()
akoze tak kde uz len moze byt chyba..?![]()
ad. 1: myslite, ze su bezpecne poistky, kt. sa daju kupit na pumpach..? mam trocha blby pocit z toho..![]()
ad. 2: co su to na c.36 - kombin. pristroje..?
marttin napísal:tak sa pozri ako si to zmontoval či si niekde nepresekol kabel , hlavne okolo toho šrobu čo drží tapacir dveri pozri